Merry Christmas (and a vegan rice pudding recipe!)

Juleferien er officielt skudt i gang. Jeg har lavet fyldte chokolader med dulce de leche og mandler, og de blev ganske vellykkede og faktisk ret flotte! Jeg har pakket de sidste julegaver og været på julebesøg med en gave hos min barndomsven, der er blevet far. I morgen skal jeg kokkerere – jeg skal lave en vegetarisk juleret, som jeg prøvetestede sidste uge, og som mine forældre spiste rub og stub af. Så den er godkendt! Det er butterdej med minced fra Naturli, spinat og feta. Det smager virkelig godt og er supernemt at lave. Vi bliver 13 til jul, og det er flere, end vi plejer. Det bliver så hyggeligt. Og bedst af det hele – Jesus kommer og fejrer dansk jul for første gang! Han lander i morgen, og det er min bedste julegave.

Speaking of Naturli – så er det afsnit af Naturlis julekalender, jeg er med i, udkommet i dag. Jeg deler min opskrift på vegansk risengrød. Det var så sjovt at filme, og Naturlis hold er en fest at arbejde med! Se med nedenstående – afsnittet er klippet ned til et minut, så vi snakker lidt i munden på hinanden 😉

Opskriften på vegansk risengrød

Ingredienser (til fire personer):
2,5 dl grødris
1,5 dl risdrik (du kan også bruge mandeldrik)
Naturli’ Soya cuisine
Vaniljesukker
Salt

Sådan gør du:
Bring drikken i kog
Tilsæt ris
Grøden skal igen koge
Holdes på svag varme i 45 min – rør rundt imens
Alternativt kan du koge grøden i kortere tid og lade den koge færdig under dynen i max 1-2 timer
Smag til med Naturli’ Soya Cuisine, vaniljesukker og salt

God jul ♥

Så er der risengrød til nissen på loftet! Jeg vil ønske jer alle en fantastisk jul med familie, venner og dem, I holder af, og god mad, gode gaver og en god aften ♥

Merry Christmas everyone! I am slowly getting into the true Christmas spirit, closing down my laptop and everything work related, and spending time with my family. I’ve made filled chocolates for the first time – and they were quite succesful. I’ve begun cooking – I am bringing a vegetarian dish for our Christmas eve dinner, and we’ve decorated the Christmas tree. Tomorrow at noon, I am picking up Jesus who is coming for Christmas and celebrating Danish-style for the first time. That’s my Christmas gift ♥

Before shutting off for Christmas, I want to share a recipe on a Danish style rice pudding vegan-style. I was invited to share the recipe in a video with the plant-based food company, Naturli – but it’s in Danish.

Vegan rice pudding recipe

Ingredients (for four people):
2,5 dl risotto rice
1,5 l rice milk (or almond milk!)
Vegan creamer
Vanilla sugar
Salt

Method:
Pour the milk to a pot and let it boil
Add the rice
Let that boil
Turn down the heat and let it sit for 45 minutes – make sure it doesn’t burn by stirring every few minutes
Add a little bit of creamer, salt and vanilla sugar
Enjoy ♥

Happy Holidays!

I want to wish you all Merry Christmas! Enjoy your holiday with your loved ones, enjoy good food, nice presents and quality time ♥

 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

en_USEnglish