My plans and intentions for February

February plans and intentions

My plans and intentions for February

Januar var en kontrastfyld måned. Jeg skød 2020 ind i Malmö, var 10 dage i Berlin og brugte også meget tid alene hjemme med mine egne tanker, hvilket godt kan være hårdt. Så kommer jeg til at tænke for meget, føler mig uduelig og ubrugelig. Jeg prøver dog at huske mig på, hvor meget jeg har nået. Strikkekit i Netto, redigere fire podcast-afsnit (hårdt og kedeligt arbejde kan jeg godt fortælle jer, haha!), interview i Jyllandsposten, strikkeunivers, Istanbul-video på YouTube og bogskrivning.

Nu er det tid til årets anden måned. Her er mine planer og mål for måneden.

I februar vil jeg…

♥ Tage til New York. Jeg glæder mig meget til at se Jesus og være tilbage igen.

♥  Udgive min podcast, Silver Talks. Det var egentlig min plan at gøre i januar, men jeg følte mig lammet. Jeg har redigeret og færdiggjort fire afsnit, men jeg er mega nervøs for at udgive dem af en eller anden grund. Det er fordi, at det er helt nyt territorie for mig. Jeg håber virkelig, at podcasten vil resonere og inspirere lytterne! Min plan er nu at jeg vil lægge to afsnit ud på mandag den 3. februar.

♥  Afslutte min New York-guidebog. Igen igen. Jeg havde egentlig aftalt med min grafiske designer, jeg har mødt gennem Facebook, at arbejdet skulle færdiggøres 1. februar. Det er så ikke blevet til noget – for hun er gået MIA. Jeg håber ikke, der er sket hende noget. Nu er jeg så i gang med at finde en ny grafiker, så det er egentlig lidt irriterende…

Jeg glæder mig især til…

♥ At udgive endnu en YouTube-video. Denne gang en apartment tour af min lejlighed på Vesterbro.

♥ Date night med min kæreste i New York. Krydser fingre for at vinteren er overstået i NYC, så det ikke bliver snestorm i februar.

Jeg vil huske mig selv på…

♥ At ting altid tager længere, end man tror. Altså – er min guidebog til New York ikke blevet klar til deadline. Det var den samme lærestreg jeg fik, da jeg renoverede køkken sidste år

Hvad jeg skal se og læse…

♥ Parasite i biografen. Alle er helt oppe at køre over den! Jeg vil også se Taylor Swifts dokumentar på Netflix. Overvejer også at sætte Gwyneth Paltrows nye Goop-serie på, der dog også har fået meget kritik. I januar har jeg set Pigerne fra Berlin på DR – en fantastisk serie(!!!!)

♥ Jeg har langt om længe færdiggjort ‘Et lille liv’ af Yanya Hanagihara. Den fangede mig først omkring side 400, hvor den så også blev virkelig god. Nu læser jeg “Hvor flodkrebsene synger” af Delia Owens.

Jeg er taknemmelig for…

♥ Hvor vild en måned januar var. Mine strikkekit blev solgt i Netto landet over, jeg var med i et to-siders interview i Jyllandsposten, og så startede jeg mit eget lille strikkeunivers. Jeg forsøger at huske mig selv på mine “wins” i stedet for blot at være videre til næste mål – præcis som mit nytårsforsæt lød! Det er nemmere sagt end gjort.

Hvad skal du lave i februar? ♥

My plans and intentions for February

January was a month of contrasts. I began the year in Sweden and continued to Berlin where I spent 10 days. In Copenhagen, I spent a lot of time alone, at home, working on my projects. This had me thinking a lot, which can be hard. But I try to remind myself of how much I’ve achieved in January. I edited four podcast episodes (and taught myself how to do it). I created to knit kits that were sold in the largest supermarket chain all over Denmark. The second-largest newspaper in Denmark featured me in a two-page interview. I published a vlog from Istanbul and I worked on my NYC and Copenhagen guidebooks. Phew.

Next up is February. I’m ready!

What I want to do in January…

Go to NYC. I’m excited to be back in the city and with Jesus. Tage til New York.

♥ Publish my podcast (in Danish), Silver Talks. Very nervous to do it – I really hope that people will like it.

♥  Finish my NYC guidebook. Yet again. My deadline was actually February 1st, but my graphic designer has gone AWOL. I hope everything is ok with her… Now, I need to find another graphic designer to work with…

I especially look forward to…

♥ Publishing another YouTube-video. This time, it’s a house tour of my Copenhagen apartment.

♥ Date nights with Jesus in NYC. Go to the movies, go ice skating, go for a long walk in the park.

I want to remind myself…

♥ That things always take longer than you expect. Especially because I am a time optimist. Trying to accept that the NYC guidebook isn’t ready yet. It’s exactly the same thing that happened last year when I renovated my kitchen.

What I am watching and reading… 

♥ I wanna go to the movies and watch Parasite. Also, Netflix’s new documentary about Taylor Swift.

♥ I’ve finally finished A little life by Yanya Hanagihara. It didn’t catch me until page 400, but then it got really good. What a painful story. It brought me to tears. Now, I’m reading Where the crawdads sing by Delia Owens.

I am grateful that…

♥ How crazy January has been. I try to remind myself of my achievements instead of already moving on to bigger goals – just like my New Year’s resolution. Hopefully, February is the month where I’ll continue this growth.

What are your plans for February? ♥

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments

 1. Marie Hoyer
  3. February 2020 / 8:25

  I februar skal jeg skrive min praktikrapport færdig, til fremvisning på en lejlighed, begynde på min bachelor (IMK), være alene med min søn i en uge mens min kæreste er på skiferie, til mundtlig eksamen og en weekend til Sverige for at spille koncerter med en rapper. Og vent, søge studiejob inden for kommunikation & marketing. Puhh… 🙂

  • Caroline
   Author
   3. February 2020 / 22:57

   Sikke en måned, Marie, det lyder hårdt, men også spændende. Fedt med IMK, det er også min uddannelse! Held og lykke med eksamen, alenetid med din søn, koncert og jobansøgninger!

en_USEnglish