Podcast afsnit 2: At være girlboss med @simonemoelle

Podcast med Simone Holland-Møller

Et billede fra første gang jeg mødte Simone for snart tre år siden.

Silver Talks podcast. A post about the second episode of my new podcast

I sidste uge udgav jeg endelig min længeventede podcast. Jeg har modtaget overvældende god respons på den, og jeg er så taknemmelig. Tak, tak, tak fordi I lytter med! Som jeg har skrevet før, så er det noget helt nyt for mig at lave podcast, og derfor er der også en masse læring på vejen. Jeg glæder mig til at have jer med på min podcast-rejse. Som jeg har skrevet før, så hører jeg hellere end gerne, hvis I har ideer til podcasten. Gode emner eller spændende personer jeg skal hive fat i. Ris og ros modtages også gerne.

Girlboss, Simone Holland-Møller

Det er nu tid til den anden episode af min podcast. Vi optog afsnittet hjemme hos mig inden jul, og jeg er spændt på endelig at udgive det. Denne gang har jeg inviteret søde og seje Simone Holland-Møller med i studiet (find hendes instagram her). Hun er i den grad en kvinde med ben i næsen og jern i ilden! Simone er nemlig selvstændig. Sammen med sin veninde og partner har hun startet virksomheden Honey Studio, der tager sig af sociale medier og strategier for en lang række virksomheder. Blandt andet står Simone og hendes virksomhed for at Field’s (shoppingcenteret) og deres sociale medier.

Men hvordan tager man springet til at starte sin egen virksomhed? Hvordan gør man det med en partner? Hvad ledte Simone til at drømme om sin egen virksomhed? Hvad har Simone lært på vejen? Og hvad er det værste og det bedste, der er sket i virksomhedens levetid? Det har jeg taget en snak med Simone om. Lyt med her på bloggen, på Spotify eller på Apples podcast-app, og hør Simones inspirerende historie.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

en_USEnglish