Weird and annoying things Americans do

Jeg har vredet armen om på min poor boyfriend og tvunget ham til at være med i en video. Ej, spøg til side, men det er liiiiidt sandt. Og det er der kommet dette resultat ud af! I videoen deler jeg en række ting, (nogle) amerikanere og min kæreste gør, som jeg synes er sjovt, mærkeligt ellere irriterende.

Jeg lagde videoen ud i går aftes og jeg har modtaget overvældende fin respons og endda en håndfuld beskeder fra folk, der vil se os mere på video. Det betyder altså, at jeg må vride armen om på Jesus igen-igen. Han har allerede lovet at være med i en video, hvor han nævner en række ting, han synes er mærkeligt ved danskere. Den håber jeg, I glæder jer til. <3

I’m Danish, from Copenhagen, and my boyfriend was born in Colombia and raised in Brooklyn, NYC. Despite the odds, challenges and all the cultural differences, we’ve been together for 5,5 years. In those years, I’ve learned a lot about the American, New York City, and Colombian cultures. Which brings me to this…I’ve (more or less) forced my boyfriend to join me behind the camera – hence this video!

American culture

I have a whole list of things I find weird and, at times, annoying about American culture. Some of them, my boyfriend is guilty of, some of them are things I’ve just encountered, being in NYC. I share what bothers me and what I find weird and annoying about American culture in this video. I hope you like the video!

DISCLAIMER: This video is purely based on my subjective, personal experience with my boyfriend and our acquaintances in NYC. The US is a huge, diverse country with influences from lots of other cultures, which means that it’s impossible to generalize – because everyone is different. Please keep in mind that I don’t wish to offend anyone, this is purely subjective and for fun!

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

en_USEnglish