Spejlet på Radio Loud: Jeg er med i et sårbart og ærligt portrætprogram


Jeg er med i Spejlet på Radio Loud!

For en måned siden blev jeg kontaktet at reporter Liva Manghezi. Hun synes, jeg havde en spændende profil og ville gerne lave et times portrætprogram af mig til programmet Spejlet på Radio Loud. Jeg var først og fremmest beæret over, at hun tænkte på mig. Derefter lyttede jeg til et par af de eksisterende programmer og blev straks lidt usikker. Programmet er nemlig råt, sårbart og meget, meget ærligt. Og min medvirken i programmet ville nok tvinge mig til at være ud af posen og dele mine inderste tanker – noget som jeg ellers ikke gør det så meget i. Præmissen for programmet er nemlig, at de medvirkende skal sidde foran et spejl, som de kigger sig selv i, mens de bliver interviewet. Reporteren stiller så spørgsmål, der alt andet lige, stikker ret dybt.

Jeg besluttede mig dog for at takke ja til at være med. Liva cyklede forbi mig med en optager, som jeg blev instrueret i at bruge. Så cyklede hun hjem til sig selv og ringede mig op. Det var altså et interview efter bogen i social distance corona-stil.

Og nu er programmet udkommet. Faktisk udkom det i torsdags, men jeg har lige skulle tage tilløb til at høre det. Egentlig har jeg har faktisk været lidt nervøs, netop fordi det er så personligt, ærligt og sårbart. Og fordi jeg nok var lidt bange for, hvordan jeg fremstår.

Jeg er med i et radioprogram

Nu har jeg lyttet til de 56 minutter, som programmet varer. Jeg har åndet lettet op, og så synes jeg faktisk også, at resultatet er blevet ret godt. I løbet af den lille time kommer jeg ind på, hvordan jeg på de dårlige dage kan være min egen værste fjende. At jeg aldrig er god nok, og at jeg aldrig gør nok. At græsset altid er grønnere på den anden side, og at jeg vil det hele, og derfor aldrig er tilfreds. Jeg taler også om en ubehagelig oplevelse med en chef, jeg havde, som virkelig tog hårdt på mig. Og så taler jeg om, hvordan jeg lider af kronisk hovedpine. De rammer mig, når det hele går lidt for stærkt.

Så nu er I forberedt på, at programmet Spejlet er meget “mig, mig, mig” (jeg sidder trods alt og kigger MIG selv ind i et spejl, mens interviewet står på). Og også på at programmets præmis er meget føle-agtigt. Jeg håber dog, I måske kan se jer selv i mine tanker, og at det i sidste ende kan inspirere! Derudover har jeg udvalgt en håndfuld af mine yndlingssange, som er klippet med i programmet, så om ikke andet kan det være, at I synes om de sange 😉

Lyt med her

Vil du gerne lytte med, kan du finde mit afsnit her eller på Apple Podcast her. Og vil du høre endnu mere, kan du tjekke min helt egen podcast, Silver Talks, ud hvor jeg inviterer inspirerende kvinder i studiet til en snak.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

en_USEnglish