Opskrift: Verdens bedste veganske bolognese med vegansk parmesan

I’m sharing my recipe for a delicious vegan bolognese.
Read the recipe in English right here.

Dette indlæg er sponsoreret af Naturli

Nogen født kok er jeg ikke. Det er ikke nogen hemmelighed. Men jeg har en håndfuld retter, som efterhånden sidder på rygraden. Denne veganske bolognese er en af dem. Og bedst af det hele er, at bolognese er en virkelig taknemmelig ret. Den er altså svær at fucke op. Det er plads til “fejl”, og der er plads til, at du tømmer køleskabet i gryden og freestyler dig frem til din helt egen bolognese. Med andre ord er den idiotsikker. Har jeg en dåse linser eller friske tomater stående, ryger de også gerne med i retten.

Jeg elsker Naturli

Siden jeg droppede kød for over halvandet år siden, har jeg inviteret både venner og familie på min veganske bolognese. Det har været en success, for gryden har været tom efter hver middag. Det må være et godt tegn. Nogle af dem spiser endda kød, men de var stadig vilde med den her ret.

Og senest har jeg kunnet opgradere min veganske bolognese. Naturli har nemlig udgivet et nyt produkt, nemlig en vegansk parmesan, der hedder Grate Me. Den dufter og ser ud som en vaskeægte parmesan, og så kan du spise den med god samvittighed. Den er den perfekte topping på min veganske spaghetti-kødsovs. Har du prøvet den endnu? Den kan købes online eller i Føtex og Superbrugsen.

Jeg er simpelthen kæmpefan af Naturli, et fantastisk brand, der opfinder de fedeste produkter, der gør det nemt at undvære kød og mejeriprodukter. Det er også et brand, jeg er sindssyg stolt over at arbejde sammen med. Se den fulde oversigt over Naturlis skønne produkter her.

Opskrift på vegansk bolognese

Til fire personer

Det skal du bruge

________________________________

Din yndlingspasta (500 gram)
En pakke Grate Me fra Naturli (Vegansk parmesan – kan bl.a. købes i Føtex og Superbrugsen)
Evt. frisk basilikum til topping

Til den veganske bolognese
En pakke Minced fra Naturli (kan købes i Netto og de fleste supermarkeder)
1 squash
1 aubergine
2 dåser flåede tomater
3 gulerødder
2 små løg/et stort
2 fed hvidløg
Krydderier – salt, peber, og dine yndlingskrydderier fx. oregano, basilikum, rosmarin
Evt. Soya cuisine fra Naturli

Sundhedstip: 

Prøver du at holde formen, har jeg et ret genialt tip. Skær frisk spidskål og brug den som bund med din spaghetti under bolognesen. Det smager skønt!

Fremgangsmåde

Hak løg, hvidløg, gulerødder. Riv squash og aubergine. Sautér løgene i en varm sauterpande med olie. Når løgene er gyldne tilsæt så de revne grøntsager og Minced. Lad det blive brunt. Hæld derefter de to dåser flåede tomater og gulerødder i gryden.

Lad indholdet koge op og skru derefter ned på varmen, så retten kan simre – jo længere tid, des bedre. Tilsæt alle dine yndlingskrydderier. Du kan også tilsætte alle slags grøntsager, du har i skuffen. Når retten har simret, hæld et skvæt soya cuisine i for at gøre bolognesen mere cremet. Kog vand til pasta eller spaghetti og kog det al dente.

Server paste i en dyb tallerken, top med bolognesen, pynt med frisk basilikum og riv Grate Me på toppen. Nyd det sunde og top-lækre måltid 💚

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

en_USEnglish