Reunion og bogudgivelse: Det skal jeg lave i september

Hej fra lufthavnen i Grækenland, hvor jeg skyder efteråret og september måned i gang. Jeg er på vej til København efter seks vidunderlige dage på øen Mykonos. Det er lidt svært at sige farvel til sol og sjov, men på den anden side glæder jeg mig altid til at kommehjem, når jeg har været væk. Til min lille lejlighed, min hverdag og selvfølgelig venner og familie.

September bliver en god måned! Kalenderen er fyldt op med arbejde og sjov. Langt om længe efter corona-måneder med lavvande på arbejdskontoen, er der opsving, og jeg har fået nogle nye kunder i min lille freelance-business. Det er jeg selvfølgelig glad for, og jeg glæder mig til at komme i gang! Her er mine planer for årets første efterårsmåned.

I september vil jeg…

♥ Nyde København og tiden med min kæreste. Han er i Danmark til den 15. september, inden han vender snuden tilbage mod New York.

♥ Strikke og færdiggøre en lang cardigan med bælte, som jeg er i gang. Planen er, at den skal blive til et mønster på Silver Lining.

♥ Have venner fra Berlin på besøg i København en weekend. Jeg glæder mig vildt til at vise dem rundt. Jeg planlægger, at vi skal på Lille Bakery, La Banchina, museum og måske også på Grønt marked på Refshaleøen.

♥ Endnu engang forbi Copenhagen Contemporary museum. Planen var at besøge museet i august, men det skete ikke. Derfor er den med på listen her. Forhåbentlig bliver det denne måned!

♥ En tur på loftet efter mit vintertøj. Jeg udskifter garderobe efter sæson, fordi jeg har et lille skab. Nu er det snart tid til at pakke sommerkjolerne ned og finde striktrøjerne frem.

Jeg glæder mig især til…

At udgive min anden guidebog til Berlin, der er lige på trapperne. Planen er, at dem der skal mod den tyske hovedstad i efterårsferien, kan nå at få den med i tasken.

♥ Til ti-års-reunion med min folkeskoleklasse, som vi holder her på lørdag. Jeg ser stadig en håndfuld venner fra min gamle klasse, mens der er andre, jeg ikke har set siden vores translokation i 2010. Hvor er det vildt, at der er gået 10 år!

♥ Upopulær holdning, men jeg glæder mig lidt til efteråret. Det er nu en skøn sæson. Sweatre, lange bukser, lange skygger, matcha latte, gåture mens de røde-orange blade falder.

♥ At være tilbage i træningscenteret! Efter en lang pause uden, hvor jeg har kørt YouTube-træning på stuegulvet, er jeg nu tilbage hos Arca, og det er altså bare lidt hårdere og mere effektivt, når der er gruppepres og instruktør på.

Hvad jeg skal se og læse…

♥ Jeg har netop set Dirty John: The Betty Broderick Story på Netflix, og det er altså twisted. Jeg vil ikke røbe noget, men det er interessant, hvordan man bliver framet forskelligt, om man er mand eller kvinde.

♥Jeg har et spændende samarbejde med Gyldendal coming up, så der skal læses! Blandt andet Mit år med ro og hvile, som jeg glæder mig til at trave igennem.

♥ Alle taler om Selling Sunset, så måske skal jeg også med på vognen?

Jeg er taknemmelig for…

♥ At corona fylder mindre og mindre i vores liv (selvom frygten for en anden bølge lurer)

♥ Herunder at jeg er dansker! På turen til Grækenland mødte vi en masse fra forskellige lande, der hver især beskrev, hvordan der ikke var hjælp og støtte at hente i deres lande, som der er i Danmark.

Det er der sket på bloggen…

Drømmen om en hunni.

En lækker, sund og nem opskrift på tunsalat.

Sjove og spændende historier fra nettet.

En lille guide til København og otte ting, du skal opleve i byen.

♥ Jeg delte den spændende nyhed, at jeg udgiver endnu en guidebog til Berlin.

Hvad er dine planer i september? ♥

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

en_USEnglish