Nem strikkeopskrift: Se min nye Caroline cardigan

Caroline cardigan

Byd velkommen til nyeste skud på stammen i min lille strikke-biz, nemlig Caroline cardigan!

I ægte ananas-i-egen-juice, Per Arnoldi-stil, har jeg simpelthen valgt at opkalde denne strikkestyle efter mig selv. Først og fremmest i mangel af bedre, men også fordi at Caroline cardigan er det første strikkeprojekt, jeg har designet og strikket helt alene, uden min dygtige mors indflydelse. Eller, helt uden hendes indflydelse er det jo ikke, for det er stadig takket være hende, at jeg har lært at strikke, og takket være hende, at Silver Lining er blevet skabt. 

Opskriften på Caroline cardigan finder du her.

Ikke desto mindre er jeg stolt over mit design og mit resultat, som jeg er blevet noget så tilfreds med. Resultatet er nemlig en skøn cardigan, der kan designes og varieres, lige som du vil have den. Jeg har selv givet den fuld skrald med farverige ærmer i forskellige farve og en tredje farve i bæltet. Du kan selvfølgelig designe cardiganen i lige de farver, du drømmer om. Jeg er også sikker på, at cardiganen vil være smuk i ensfarvet. Desuden kan cardiganen bruges til alle sæsoner, over bukser, over kjole, med eller uden bælte. En sikker vinder! 

Sidst men ikke mindst er Caroline cardigan uhyre nem at strikke. Især kroppen, der blot består af tre dele lige-op-og-ned stykker og bæltet, der så til sidst skal syes sammen. Et oplagt begynderprojekt eller et projekt til den dygtige strikker, der blot har brug for et overskueligt projekt, hvor du på samme tid vil se Netflix.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

en_USEnglish