En tur til Bornholm, nyde efteråret – mine planer for november

Efteråret har for alvor ramt os. Endnu en god måned er fløjet forbi. Min fødselsdagsmåned, der stod på den hyggeligste fødselsdagsbrunch. En uges ferie i Nordjylland med mine forældre, hvor vi lånte vores families sommerhus i Blokhus. Der var helt fantastisk. En masse arbejde og blogindlæg. Savn til Jesus, der var fem uger i New York fra midt-september til slut-oktober.

Nu er det for alvor blevet efterår på vej til vinter, og det vil jeg få det allerbedste ud af. Hygge derhjemme med nogle af mine 10 udvalgte personer. God, varm mad, gåture når det er dagslys. Så får jeg også muligheden for at stille min rejselyst, selvom turen ikke går til udlandet. Men lidt har også ret! Her er mine planer for efteråret i november.

I november vil jeg…

♥ Gøre mit bedste på at nyde efteråret. Jeg døjer med tendenser til vinterdepression og har svært ved mørket. Men i år vil jeg gøre mit bedste for at få overleve og forsøge at vende det til noget godt. Stearinlys, te, varme sweatre og hygge inden for.

Tage et par dage til Bornholm. Jeg skal skrive en guide om Bornholm i ydresæsonen, for øen er ligeså fantastisk i vintermånederne som om sommeren.

♥ Gøre min altan klar til vinter. Jeg skal oliere gulvbrædderne, male et vindue og en træliste, finde ud af hvad jeg gør med alle mine planter og have udendørspuder og -tæpper på loftet. Et kedeligt projekt, men ak, det skal jo gøres.

♥ Fortsætte den gode træningsstil! Jeg er stadig i gang med et sundhedsprojekt, og det er helt vildt hvor meget velvære træning giver mig, selvom det er mega hårdt at komme af sted.

♥ Til mit halvårlige tjek for modermærkekræft på Rigshospitalet. Det er aldrig sjovt, men det er rart, at der bliver holdt styr på mig, så jeg ikke skal gå og være bange for tilbagefald.

Jeg glæder mig især til…

♥ Tre overnatninger og fire dage på Bornholm med Jesus. Det bliver så hyggeligt – jeg elsker Bornholm!

♥ At nyde tiden med Jesus der er tilbage i Danmark, inden han igen rejser til New York. Miv.

♥ At spise på nyåbnede Fasangården i Frederiksberghave. Der er simpelthen så smukt, og maden ser fantastisk ud.

Hvad jeg skal se og læse…

♥ Dietland af Sarai Walker, en samtidsroman om en ung kvinde i New York, der hele sit liv har været overvægtig. Den er spændende indtil videre.

♥ Blækhat af Sissel-Jo Gazan, en dansk forfatter der bog i Berlin. Jeg elsker hendes Berlin-guides, som jeg har læst flere gange.

♥ The Undoing på HBO af Susanne Bier med Nicole Kidman. Jeg så første afsnit denne uge, og den er altså vild. Jeg glæder mig helt vildt til næste afsnit.

♥ Love Life på Cmore med Anna Kendrick om en ung kvinde og hendes kærlighedsliv som bosat i New York. Jeg har på fornemmelsen, at den vil stille min craving efter mere Emily in Paris.

Jeg er taknemmelig for…

♥ At jeg er sund og rask, at Jesus er i Danmark og at jeg har nok arbejde til at betale min husleje og leve et godt liv. Tak. ♥

Det er der sket på bloggen…

Jeg har skrevet om hvordan det har været ikke at spise kød i to år. 

Fire nye spisesteder du skal opleve i København.

En ny strikkeopskrift på en smuk og meget nem cardigan.

Hvordan fungerer de der skjulte likes på Instagram egentlig?

♥ Og i forbindelse med at jeg fyldte 26 år, har jeg skrevet om nogle ting, jeg ville ønske, jeg havde vidst, da jeg var yngre.

Otte ting jeg savner helt vildt ved New York.

En miniguide til Aarhus.

Hvad er dine planer i november og for efteråret? ♥

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

en_USEnglish