8 gode ting ved at Jesus tager til New York i en måned

8 gode ting ved at Jesus tager til New York

Åh. Tiden er igen inde til, at Jesus hopper på en flyver mod New York og forlader mig i en måned. Det er hårdt hver gang, og jeg ønsker, at jeg kan stoppe tiden, så han ikke skal af sted. Eller at corona var et overstået kapitel, så jeg kunne tage med ham. Men han har en café han skal passe, så selvfølgelig skal han af sted.

Her midt i hjertepinen prøver jeg at tænke positivt. Det hjælper nemlig. Så hvad er det gode ved, at han tager af sted? Ja, der er faktisk nogle fordele, tro det eller ej!

Her er otte gode ting ved at være uden sin kæreste

1️⃣ Jeg kan jule helt igennem og spille Glee Christmas Music-playlisten på repeat for fulde gardiner, uden at Jesus klager højlydt. Glee er min guilty pleasure, og Jesus HADER det.

2️⃣ Jeg kan se mine veninder. Det kan jeg selvfølgelig også, når Jesus er her, men jeg plejer at prioritere det meste af min tid på ham, når han endelig er her. Det betyder også, at jeg til tider forsømmer mine veninder lidt i den periode. Det skal der gøres om på nu. Masser af kaffe-dates og venindehygge coming up.

3️⃣ Og det samme gælder mine forældre.

4️⃣ Jeg kan komme igennem alle mine yndlingsserier, som jeg desværre forsømmer, når Jesus er her. Så skal vi jo se film sammen, og det efterlader ikke nok tid til mine egne serier, såsom The Crown, jeg netop er gået i gang med at binge, og Noget om Emma, jeg er i gang med på DR lige nu.

5️⃣ Jeg får lov til at savne Jesus. Det tror jeg er godt og sundt for et forhold.

6️⃣ Jeg kan fokusere med tunnelsyn på mit arbejde og få en masse fra hånden. Det er lidt svært at gøre i længden, når man også vil være en god kæreste oven i. Det er nemlig til tider hårdt arbejde at være en god kæreste.

7️⃣ Jeg kan sprede mig ud i sengen og sove helt uden, at der er en, der snorker højlydt ved siden af mig.

8️⃣ Jeg kan glæde mig til at se ham igen. Det er altid godt at have noget at se frem til.

 

 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

en_USEnglish