Guide: de perfekte køb til din efterårs- og vintergarderobe

Vintergarderobe – Indeholder reklamelink

Smuk top med firkantet halsbukser i 100% merinould

Jeg har for nylig tilføjet lidt lækre sager til min efterårs- og vintergarderobe. Et par bukser i 100% uld, som jeg har levet i denne uge. Jeg er en frossenpind udover det sædvanlige, og nu er tiden kommet, hvor jeg konstant fryser. Det er super anstrengende, men så hjælper det altså at iføre sig et par bukser i 100% uld. Bukserne er tilmed bløde og brede nok til, at jeg også kan tage et par strømpebukser på inden under, når det bliver endnu koldere.

Selvom bukserne er “slaskebukser”, synes jeg faktisk, at de er pæne nok til at kombinere med en smuk top, og så har jeg et festoutfit. Den smukke top ovenstående, er rar at have på, men ser på samme tid så eksklusiv ud og som om, at man virkelig har tænkt over sit outfit.

Lyserød sweatshirtlyserøde joggingbukser – sættet kommer også i mange andre fine farver

Fine andre skønne sager hos H&M her

I ægte corona-stil, har jeg tilføjet to joggingsæt til garderoben. Et klassisk gråt og senest det her i lyserød. Farven er endnu pænere i virkeligheden. Billedet ovenfor er taget på en af de grå dage, hvor det ikke rigtigt bliver dagslys. #thestruggle. Joggingsættene er perfekte til de dage, hvor jeg ikke rigtigt orker at tage stilling til, hvad jeg skal have på. Jeg hopper i et sæt og har et outfit, der både er så rart men også pænt, netop fordi top og bukser passer sammen. Så ser det alligevel lidt tjekket ud 😉 Sættet har fleece inden i og så er blødt. Kæmpe anbefaling!

Andre ønsker til efterrårs- og vinter garderoben

Fantastisk perlehalskædesmuk kjole med flæserskøn slå-om-sweaterfede jeansfin blå hue

Find andre smukker sager hos & Other Stories

Jeg har stadig lyserøde og lyseblå pletter på hjernen. De smukkeste farver. Den lyserøde slå-om-sweater fås i et hav af farver. Jeg synes, den ville være så fin kombineret med de brede jeans og den flotte perlehalskæde. Den sorte kjole vil være en sikker vinder i garderoben, sådan en kjole der passer til alle lejligheder.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

en_USEnglish