Shoppingguide: Gør din pengepung en tjeneste

Shoppingguide – Indeholder reklamelinks

Dynjakke – Uldblazer Kashmirtørklæde – Teddy vanter – Buckethat – Grå sweaterkjoleUldkjole med bælte – Lyserød uld-trøje – Asymmetrisk cardigantopBhTrusser  – Pailletkjole

En lille shoppingguide til Black Friday og hvordan du bedst udnytter konceptet

Black Friday-ugen er over os, et koncept danskerne virkelig har taget til sig de seneste par år. Om man har lyst til at “deltage” eller ej, er det svært at undgå at blive bombarderet med tilbud. De flyver rundt om ørene på os, for samtlige butikker leger med i Black Friday.

Jeg har tænkt meget over, hvordan jeg har det med Black Friday. Som med alt i denne verden, er der fordele og ulemper, skønne sider og knap så skønne sider ved konceptet. Men efter en inspirerende snak med nogle venner rundt om bordet, kom jeg frem til, at Black Friday kan noget. Når de kæmpe mastodont-onlineshops leger med, er det helt fint at udnytte de vilde tilbud. De har nemlig råd til at give 30% rabat. Og de penge man så sparer der, kan man passende kaste efter at støtte de mindre, lokale virksomheder – fx ved at købe fine julegaver fra dem.

En andet genial fordel ved Black Friday er, at man kan samle sine basic-indkøb. Sager, du alligevel ville have købt. Ting, der har stået på din ønskeliste i lang tid. Og ting, du ved, du vil få glæde af i mange år. Nej tak til impuls- og fejlkøb fordi tilbuddene flyver rundt. Ja tak til velovervejede køb, som du alligevel har ønsket dig og nu kan købe med masser rabat.

Shoppeguide: Mine basic-ønsker

Ovenfor har jeg samlet mine ønsker, som jeg går og summer over. Det er alle sager, jeg har ønsket mig længe eller sager, som jeg ved, vil være sikre wardrobe heroes i min garderobe. Dynjakken fra Arket har jeg drømt om længe. Den er varm, lækker og så forestiller jeg mig, at den er som at tage en dyne på. Den fås også i andre pæne farver. Uldblazeren er en perfekt basic, som mit klædeskab godt kunne bruge. Jeg har i forvejen to langærmede uld-t-shirts som jeg bruger flittigt – de er geniale under alt tøj om vinteren for en frossenpind som mig. Men den lyserøde farve er helt fantastisk. Den grå sweaterkjole vil være en af de kjoler, jeg går med i dagevis. En perfekt basic, der bare spiller.

Jeg elsker alt i teddy – de fine vanter og buckethatten er så nuttede. Uldkjolen med bælte forestiller jeg mig både er behagelig og pæn på samme tid. Monki har virkelig oppet sig på de sidste. Det lyserøde sæt med bh og trusser i bomuld er jeg parat til at klikke hjem. Så pænt! Det fåes desuden i et hav af farver. Kashmirtørklædet fra COS er en sikker vinder, og jeg har ikke tal på, hvor mange af mine veninder og bekendte, der har det. Oplagt at shoppe når der er udsalg. Den asymmetriske cardigantop giver mig Jacquemus vibes. En pailletkjole der godt kunne gå an som nytårskjole. Mine planer for nytår er dog ikke lagt endnu, men ih, den er pæn – og mega billig!

Shoppeguide: Gode onlineshops med vilde tilbud

Ok, så ideen er, at hvis det passer i dit bugdet, du har drømt om nogle specifikke ting, og de vil blive sikre vindere i dit klædeskab, så er Black Friday altså en oplagt mulighed til at udnytte tilbudene, spare penge og få gjort nogle gode køb, der giver god mening.

Net A Porter har kæmpe udsalg med op til 50% – så hvis budgettet er til det, eller der er noget fancy, der har stået på din ønskeliste, er tiden måske inde til at go for it.

Bestseller har mega tilbud fra 25%-40% på samtlige af deres brands; Pieces, Vero Moda, Vila osv.

Cos byder på 30%. Jeg er vild med deres basics. 

Weekday har gode jeans og lækkert undertøj.

&Other Stories er en sikker vinder, især til kjoler og toppe. Den 26. november er der 20% på alt ved brug af koden FRIDAY20, og den 27. november er der 20% på alt uden koden.

H&M går man sjældent galt i byen med. Der er 20% rabat fra nu og til og med fredag.

Arket har gode jakker og lækre basics.

Lookfantastic kører op til 30% med koden DKCYBER. Jeg overvejer nogle klassikere til min toilethylde – verdens bedste ansigtsscrub og verdens bedste olie til håret. 

Sephora har også det vildeste udsalg med op til 70% og minimum 20% på alt.

Jeg håber, at min lille shoppingguide kan inspirere dig til at få det bedste ud af Black Friday samtidig med, at du får krydset nogle ønsker af ønskelisten og tilføjet lækre sager til dit klædeskab.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

en_USEnglish