Genialt tip: Den oplagte hjælp, når du ikke selv er handy

Sponsoreret af Pinploy

Jeg har nu boet i min lejlighed i fire år. Den har været igennem stor renovering og fornyelse – næsten alt er der blevet gjort noget ved. Jeg bliver aldrig 100% færdig med min lejlighed. Når jeg tror, at jeg nu er ved at være der, så får jeg en lille fiks idé om noget, jeg godt kunne tænke mig at lave. Jeg ville ønske, at jeg var på niveau med dem, der er med i Nybyggerne, når det kommer til håndværk. Det ville være en del nemmere at få fikse idéer, hvis jeg selv kunne udføre dem.

The struggle. Jeg har nemlig altid brug for hjælp. Jeg er #blessed med en far, der har hænderne skruet rigtigt på. Og heldigvis er han også meget hjælpsom. Men han er nu engang min far, der har et fuldtidsjob, en sejlbåd og et gammelt hus, der også kræver en del opmærksomhed. Derfor kan jeg ikke trække på ham, hver gang min hjerne siger pling med en ny god ide.

Når handyman-hjælpen skal findes ude fra

Jeg har tidligere tyet til Facebook, når det kom til at finde handymen, der ikke er min far, bror eller kæreste. Her findes forskellige grupper, hvor man kan slå et opslag op, og så byder handymen ind på jobbet. Noget mine venner synes var mega sjovt, når der pludselig var et opslag om, at jeg ledte efter en elektriker. Desuden er det rodet og svært at holde styr på kommentarer og opslag i sådanne Facebook-grupper.

Og her, venner, er det, at dagens emne er super relevant. Jeg er nemlig teamet op med det geniale koncept Pinploy. Pinploy er en brugervenlig og overskuelig platform, hvor du kan få hjælp til alverdens slags opgaver, om det er at flytte, sætte en hylde op, samle møbler – hvad end for en handyman-opgave, lille som stor, du ikke selv kan overskue eller finde ud af. Du opretter en profil, skriver et opslag, hvor du beskriver, hvad du har brug for hjælp med, vedhæfter billeder og derefter kan forskellige handymen byde ind på opgaven. Du vælger så dit foretrukne tilbud, arrangerer med handymanden, og vupti – du har lige streget en stor ork-opgave fra din to-do-liste. Yes! 🙏🏼 Et andet kæmpe plus ved Pinploy er også, at du generelt får gode tilbud på de forskellige opgaver, der ligger under markedsprisen.

Tømrer, Barbar, der kom og fiksede mit kaosskab som var det ‘no big deal’

Den oplagte hjælp til alle mine projekter og ideer

Jeg er selv blevet inviteret til at teste Pinploy af. Jeg er allerede kæmpe fan. Først og fremmest er hjemmesiden nem og overskuelig at bruge. I mit køkken har jeg et skab, jeg har omdøbt “kaosskabet”. Det gemmer på store vandrør og ventilation, og så er det desuden der, jeg maser min støvsuger, kost, gulvspand, poser, flasker og papirskrald ind i. Det er et stort kaos, og ofte kan jeg ikke lukke skabsdøren ordentligt, fordi tingene flyder ud. En mega hovedpine.

I noget tid har jeg drømt om at få sat hylder op i skabet, så jeg kan organisere kaosset. En oplagt opgave at teste med Pinploys koncept. Jeg skrev mit opslag på siden. Det tog mig to minutter. Og blot et par minutter efter, jeg havde sendt det ud på Pinploy, var der en rotte i fælden – jeg havde fået et mega godt tilbud på at løse opgaven, og handymanden skrev endda, at han kunne komme og gøre det 20 timer efter. Han kom kl. 17 en hverdagsaften, og halvanden time senere var jeg tre flotte hylder rigere. Det må kaldes effektivt! Jeg er mega fan – jeg elsker nemlig, når tingene bare fungerer effektivt, og der ikke er langt fra tanke til handling.

Mit kaosskab er blevet forvandlet

Mit kaosskab har nu fået en opgradering. I stedet for at jeg er nødt til at smide sager ind i skabet og håbe på, at døren kan lukkes, kan jeg nu organisere mit skab, og jeg har fået plads til meget mere. Med den hurtigt proces og fine resultat er jeg sikker på, at jeg bliver superbruger hos Pinploy. Direkte adgang til dygtige og effektive handymen er jo genialt. Jeg håber, at du kan bruge tippet til Pinploy. Hvis ikke nu, så en dag i fremtiden, når der er et eller andet, du skal have fikset.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

en_USEnglish