Nyt hår og julehygge: Det skal jeg lave i december

Det er december! Kan I høre juleklokkerne ringe? Julehygge er absolut nødvendig i disse mørke tider, og så ser jeg frem til den 21. december, hvor mørket vender og lyset så småt begynder at komme tilbage. Jeg glæder mig ubeskriveligt meget til, at vi kan begynde at vaccinere og så småt vinke farvel til corona, selvom det bliver en lang proces. Jeg ved, at 2021 bliver godt.

Det bliver en anderledes julemåned, end jeg er vant til. Jeg plejer at være en tur i Tyskland på julemarked, så plejer jeg at være til en håndfuld jullehygge hjemme hos venner og familie, hvor vi samles langt flere end 10 mennesker. Så er der julekoncerter – de er også aflyst. Og det er sikkert heller ikke en god idé at danse om juletræet med sang. Ak. Men det skal nok gå alt sammen og blive en fin jul alligevel. Her er mine planer for december.

I december vil jeg…

♥ Hygge maks. I lørdags skød jeg december i gang med at klargøre og pynte mine forældres årlige julekrans, der hænger på deres hoveddør. Det er blevet en klassiker, der bare skal op hver jul.

♥ Til julemarked med Yves Rocher (reklame – inviteret), hvor jeg får mit eget lille juletræ med hjem. Det skal pyntes med mit nye, sjove julepynt.

♥ Besøge nyåbnede Smykbar på Gammel Kongevej med to veninder. Vi skal julehygge og lave vores helt egne smykker. Skønt koncept som jeg glæder mig vildt til at opleve!

♥ Til mit første bankmøde nogensinde. Det er lidt angstprovokerende, fordi jeg har en smule angst over tal og økonomi. Men jeg tænker, at det er en god idé at få brudt bylden og få hjælp af en professionel og tage en snak om min økonomi.

♥ Strikke en ny cardigan. Den skal være lang, kridhvid, langhåret og fluffy. Måske bliver den til en strikkeopskrift på Silver Lining.

Have farvet hår hos dygtige Copenhair (reklame – inviteret)! Mit hår bliver så trist om vinteren – en kedelig leverpostej, der altså har godt at sollys. Og når det ikke findes, må jeg i stedet ty til hjælp fra frisøren. Jeg glæder mig så meget til resultatet. Det er nemlig snart tre år siden, at jeg sidst fik farvet hår.

♥ Købe julegaver. Det er heldigvis begrænset, hvor mange jeg skal købe, så der går ikke helt julestress i den. Min bror er dog altid et helvede at købe gaver til. Det er bare sjovere at købe gaver til pigekøn – der er et meget større udvalg.

Jeg glæder mig især til…

♥ At holde jul. Planerne er ikke helt fastlagt på grund af corona, så lige nu er det usikkert, hvor det bliver og med hvem, men det skal nok blive hyggeligt uanset hvad.

♥ Julehygge og opleve julemagi. Jeg vil gerne forbi Kulturtårnet på Knippelsbro og drikke gløgg og spise æbleskiver, ser det ikke fint ud?

♥ Julekoncert i Helligaandskirken med Sankt Annæ Pigekor. Så mange gode minder – jeg sang selv i samme pigekor i 2006-2010 og blev konfirmeret i samme kirke. Jeg glæder mig til koncerten, hvor jeg er sikker på, at nogle af de gamle sange, jeg også optrådte med i min tid i koret, går igen.

♥ Bage julekager og lave julekonfekt! Det plejer jeg at gøre med mine forældre en af de sidste dage op til juleaften, og det er så hyggeligt.

Hvad jeg skal se og læse…

♥ En fortælling om sangfugle og slanger af Suzanne Collins, der også står bag Hunger Games. Den nye bog handler om tiden cirka 70 år før Hunger Games, hvor man følger præsidenten af Panem. Det er ikke min typiske læsegenre, men jeg elsker Hunger Games-filmene, så jeg måtte også læse hendes nye bog. Jeg glæder mig til, at den forhåbentligt bliver filmatiseret!

En af Karen Blixens klassikere der netop er blevet genudgivet i fantastisk smukke udgaver hos Gyldendal. En oplagt julegave-idé!

♥ The Crown på Netflix. Jeg er endelig gået i gang – og totalt unpopular opinion, så er jeg ikke 100% på. Serien er fantastisk flot, men den er også meget lang og langsom. Jeg forstår altså ikke helt hypen. Men jeg ser loyalt med alligevel og glæder mig så meget til fjerde sæson med Diana.

Jeg er taknemmelig for…

♥ At der snart kommer en vaccine, der virker. Kan. Ikke. Vente.

♥ At vi har overlevet det herrens år, 2021. Og forhåbentlig lært lidt på vejen.

Det er der sket på bloggen…

En lille guide til efterår og vinter i København.

Hvordan man overlever den danske vinter. 

Otte gode ting ved, at Jesus forlader mig i en måned (det handler om at se det positive).

Min bucketlist fra 2012 – jeg gør status. Hvad har jeg egentlig opnået fra den liste?

Jesus og min første Q&A, som I har taget så pænt imod.

En lille shoppeguide med nogle gode tommelfingerregler jeg selv forsøger at efterleve.

Et genialt tip hvis du har brug for hjælp til at lave ting i din lejlighed.

En guide til vinter på Bornholm – øen er et besøg værd hele året.

Hvad er dine planer i december og for den dejlige julemåned? ♥

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

en_USEnglish