Et nyt år, en ny måned: Her er mine planer for januar

Hello, januar. Et nyt år, en ny måned med nye planer. Jeg kom godt ind i 2021 i selskab med gode venner, en middag med et utal af serveringer, masser vin, champagne, kransekage og stjernekastere. Det var perfekt. Selvom vi ikke festede, blev klokken 6 om morgenen, før jeg kom i seng. Januar 1. startede således med at jeg sov til kl. 15.30, skiftede sengen ud med sofaen, bestilte indisk mad og bingede Equinox på Netflix. Den 1. januar er en mærkelig dag, det er som om, den ikke rigtigt eksisterer og derfor godt må forsvinde. Equinox, forresten. Hvad synes vi? Jeg var underholdt men manglede ledetråde, der kunne være med til at skabe nye teorier, for at holde mig spændt fra afsnit til afsnit. Det hele var lidt udtværet, og seeren blev konstant holdt hen i uvished.

Januar har nu aldrig været årets mest spændende måned. Efter en måneds julesjov er det en måned uden den helt store action, og særligt med lockdown-restriktioner hængende over os, ser det hele sgu lidt blegt ud. Ikke desto mindre har solen skinnet tre dage i streg, hvilket virker som mere sol end vi fik i alt i hele december. Det hjælper på humøret! Lockdown betyder også, at jeg altså ikke har de store planer for måneden. Jeg må indrømme, at mit humør er en smule trykket over vores situation. Jeg keder mig og føler mig rastløs, men jeg forsøger også mit bedste for at nyde det – jeg er sikker på, at jeg vil tænke tilbage på denne tid med misundelelse, når verden er åben igen og jeg fiser rundt som en stukken gris. Nå, selvom de ikke er mange, er her mine planer for januar.

I januar vil jeg…

♥ Arbejde. Der er heldigvis rimelig mange sjove projekter at se til. Content hos Mindpool og Crediwire, bloggen, nogle oversættelser.

♥ Være med i Rebekkas podcast ‘Let’s talk about it’. Her skal vi tale nært og personligt, blandt andet om det indlæg jeg skrev om, at jeg føler mig fastlåst og rastløs.

♥ Krydse alt hvad jeg har for, at smittetallet falder, så butikkerne og restauranter kan åbne den 17. januar. Åh, hvor ville det være rart på alle måder.

♥ Søge kandidat!!! Den 15. januar åbner ansøgningsportalen, og jeg søger ind på kandidatoverbygningen til min bachelor, Cand.merc.(kom). Jeg har det lidt ambivalent med studie, men glæder mig egentlig til at komme tilbage til studiet om nogle måneder.

♥ Skrive på en roman. En pludselig inskydelse fik mig til tasterne mellem jul og nytår, og jeg har nu sat mig for at skrive en bog. Hvad slutresultatet bliver, er jeg ikke klar over endnu. Men det er rart med et projekt, der kan laves fra sofaen, når nu vi er tvunget til at være hjemme og jeg har ryddet op og organiseret alle mine ting af flere omgange, bagt surdejsbrød og banankage og bygget fliseborde.

♥ Drikke smoothies. Jeg fik en Nutribullet i julegave af mine forældre. Jeg har også en i NYC, og den er bare en vinder. Det er nok også meget godt for min krop efter en måned med lidt for mange julekager.

Hvad jeg skal se og læse…

♥ The Lonely City af Olivia Laing. Hun flytter alene til New York, føler sig ensom og beslutter sig for at undersøge, hvad ensomhed egentlig er med udgangspunkt i kunst.

♥ Lover på DR3 – om to unge med vidt forskellige baggrunde, der er stofafhængige. Deres veje mødes på et rehabcenter, hvor historien udfolder sig. Jeg har set to afsnit indtil videre, og det tegner godt.  

Jeg er taknemmelig for…

♥ At jeg har et job og en livsstil, der nemt kan oversættes online. Sender en tanke til dem, der er hjemsendt, endda uden løn. Det må være forfærdeligt på mange måder.

♥ At 2020 er bag os, jeg er kommet helskindet igennem og ser mod lysere tider (7-9-13). 

Det er der sket på bloggen…

Den ultimative guide til vinter på Bornholm. Øen er nemlig skøn året rundt.

♥ En guide til kreative caféer i København, hvor du kan lave dine egne smykker og keramik.

Et personligt indlæg om, hvordan corona og lockdown har ramt mig.

En gratis strikkeopskrift til en hue lavet af restegarn.

Status: 20 vilde ting der er sket for mig i 2020 (det var ikke udelukkende et dårligt år).

Mine dejlige juledage og julegaver.

Alle mine favoritter fra 2020 – fra den bedste serie, bog og blogindlæg.

En opsang til en fucked up kultur – “nej, selvfølgelig skal influencere ikke arbejde gratis!”

Hvad er dine planer i januar? ♥

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

en_USEnglish