Gode og spændende historier til din weekend

Hvis der er noget, jeg bruger meget tid på, så er det at læse artikler på nettet. Trevle nyhederne igennem. At se YouTube-videoer. Jeg prøver at fortælle mig selv, at det er ok tidsfordriv, for ofte lærer jeg noget af det. Jeg abonnerer på Politiken og Berlingske, og dem åbner jeg som det første, sammen med DR, når jeg tænder min computer om morgenen. Hver gang Acie og Emily Salomon, bloggerne, deler Zetland-artikler, læser jeg dem også med stor fornøjelse.

Derfor har jeg en kæmpe bogmærkemappe på min computer med spændende artikler. Jeg elsker selv at læse blogindlæg, hvor den pågældende blogger deler fede links og spændende historier, hun er faldet over. Så nu gør jeg altså det samme. Her får du altså en håndfuld gode links med spændende historier til din weekend. Jeg håber, de kan underholde og måske lære dig noget nyt 📚👀

Gode links til din weekend

👯‍♀️ Ifølge The Atlantic findes der to impulser der vil drive os efter lockdown. Den ene er dem, der vil ud så ofte så muligt. Den anden er for dem, der egentlig synes, at sofaen og en hjemmeaften er det fedeste. Hvem er du? Jeg er helt sikkert en god blanding. For jeg savner ikke nattelivet, men jeg savner alt det andet. Jeg elsker at være ude, men jeg elsker også at være hjemme.

🙏🏼 En mand satte sig for at takke alle, der har været med til at lave hans kop kaffe. Det blev til over 1.000 mennesker, inden han stoppede forsøget. Det lærte ham, at alle mennesker i verden er vigtige og ikke mindst vigtigheden af at udøve taknemmelighed. Vi mennesker er opkoblet til at fokusere på det negative for at overleve, og derfor skal vi tvinge vores hjerner til at tænke positivt. Det hjælper taknemmelighed på.

🛍 Hvad sker der med alle de ting, vi køber og nettet og returnerer igen? Det stiller denne artikel skarpt på. Ifølge National Retail Federation blev der returneret varer af en samlet værdi af $428 milliarder sidste år. Summasummarum er, at returneringer faktisk meget, meget dårlige for miljøet. Det husker jeg mig selv på. For nogle år siden var jeg en stor synder i at bestille tøj online, prøve det på og blot returnere det, jeg ikke ville have – størstedelen af det. Fordi det simpelthen er så nemt. Men det skal være slut!

👠 Den hedengange blog, Manrepeller (som jeg savner så meget!) skrev også om problemet med gratis levering og returnering her.

🧼 Er det bare mig, eller er det her så pleasing at se på? En kvinde rydder op i sin garage. Jeg ELSKER at rydde op og organisere – især hvis det er hos andre. Min tante og onkel elskede at have mig på besøg, da jeg var lille, for i stedet for at lege med mine fætre og min bror, så ryddede jeg deres værelse op og organiserede til UG.

🧹 …Nej, jeg er ikke den eneste, der synes, at oprydning- og rengøringsvideoer er fede. Faktisk findes der et helt hjørne af internettet dedikeret til dem. Her er forklaringen på, hvorfor vi ser dem.

En håndfuld historier til din weekend. Lav en god kop kaffe, slå benene op, læs og lær ❤️

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

en_USEnglish