Lidt materielle ønsker til sommerens outfits


Blogindlægget med ønsker til sommerens outfits indeholder reklamelink. Det betyder, at jeg får en lille kommision, hvis du shopper med mine link. Det koster dig ikke noget ekstra, men er derimod en kæmpe hjælp med stor betydning her i min lille blog-geschäft. Jeg siger tak ❤️

1. Hat – 2. Top i håndklædestof – 3. Shorts i håndklædestof – 4. Jeans
5. Hvid skjorte – 6. Tweed-jakke – 7.  Blåt skjorte-shorts-sæt – 8. Hårbånd

Hermed lidt inspiration til sommerens garderobe. Her er hvad jeg drømmer om at iføre mig. Kodeord: oversized skjorter og sæt.

Denne hat er helt fantastisk. Jeg har en ting for hatte, og så har de den fordel, at de holder solskoldninger for døren. Denne her kunne altså meget vel flytte ind i min garderobe og blive fast del af mine sommer-outfits.

Sæt i håndklædestof – link til shorts og top. Ja tak. Jeg drømmer lidt om at gå på genbrugsshopping og finde gamle håndklæder og sy outfits ud af dem. Hvis det er for stor en opgave, så findes der lige nu mange cute sæt, der er syet for dig. Dette fås også i lysebrun – shorts og top.

I am jeans girl. Jeg går alt for meget i jeans. Og i de samme jeans. Jeg har desperat brug for et par nye. Jeg tror, at denne model ROWE fra Weekday kunne være god, og så fås de i et væld af farver.

Skjorter som kjoler

Pæn, pæn, pæn hvid skjorte der også kunne gøre det som kjole. Den ville være så fin med den blomstrede hat og et par fine sandaler. Der er også en fin blå udgave her – der desuden fås i andre farver.

Overgangsjakke i tweed. Sådan en slags jakke man tager på og så ser man bare tjekket ud, uden at man egentlig skal arbejde hårdt for det. Ja tak.

Natsæt som ikke behøver at være et natsæt. Jeg pønser lidt på at skaffe en invitation til en af mine venners ødegårde i Sverige, hvor jeg så skal tulle rundt i det sæt hele dagen. Sååååå fint.

Tørklæde til håret. Ligesom hatte så er hårbånd og tørklæder altså over skønne som prikken over i’et til et outfit. Dette tørklæde ligner næsten Liberty-stof, og det ville være så fint til nogle af alle de oversize skjorter, jeg drømmer om.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

en_USEnglish