Verden er næsten åben igen: Mine planer i juni

Verden er åben igen. Eller så godt som – sådan føles det i hvert fald. Det kan jeg se på min kalender. Juni-måned er spækket med gode aftaler. En kandidat- og fødselsdagsfejring. En konfirmation. Familiefødselsdag. Den årlige familietur til Bakken. Restaurantbesøg. Og når mange er vaccinerede og ellers bliver testet hele tiden, er det også med god samvittighed. Det er lyset for enden af tunnelen, venner.

Her er mine planer for juni ❤️

I juni vil jeg…

♥ Nyde sol og sommer i København. Jeg håber, at den nu er kommet for at blive. Når solen skinner i Danmark, er det det bedste sted i verden.

♥ Være verdens bedste hundesøster, når familiens nye hundehvalp flytter ind. Jeg kan slet ikke vente, og jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har glædet mig så meget til noget.

♥ Til havefest hos min veninde, der fejrer sin kandidat og fødselsdag. Det bliver så skønt, for jeg glæder mig til at fejre hende, og så glæder jeg mig til at være til fest igen. Det er lang tid siden ❤️

♥ Spise fjordrejer og hvide asparges på Restaurant Safari.

♥ Optage et afsnit af Busigirl podcast, hvor den seje vært, Therese Ask, har inviteret mig i studiet.

♥ På den årlige familietur til Bakken. Det er traditionsrigt, og vi plejer at spise stegt flæsk alle sammen. For næsten halvdelen af familien (mig selv inklusiv) er det nu skiftet til fiskefilet eller noget helt tredje. Stegt flæsk eller ej er det stadig en dejlig tradition.

♥ Til konfirmation hos en dejlig familieven, som jeg passede, fra hun var 1,5 til syv år gammel. Nu skal hun kofirmeres. Det kan jeg ikke helt forstå, så gammel er jeg da ikke 😆

♥ Træne som en gal. Jeg har købt en udfordring hos Barry’s bootcamp, hvor jeg ofte har trænet i New York. Det er hardcore, men sjovt og effektivt. Udfordringen går på, at jeg skal træne 16 gange hos dem i juni måned. Måske lidt overkill, men nu prøver jeg.

Hvad jeg skal se og læse…

Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte af Jytte Vikkelsøe efter mange anbefalinger fra mine veninder. Den er meget indsigtsfuld og næsten banebrydende indtil videre.

♥ Så meget godt – Handmaid’s Tale, sidste afsnit af Mare of Easttown (OMGGGGG!) på HBO, Master of None på Netflix.

Jeg er taknemmelig for…

♥ Den var på sidste måned, den er på igen. Jeg er så gennem-taknemmelig for, at jeg er blevet vaccineret. Det er så dejligt, at jeg ikke skal bekymre mig om coronatests hver tredje dag for at kunne bruge byen. På samme måde er jeg også så taknemmelig for, at mine forældre hver har fået første stik, så jeg heller ikke behøver at bekymre mig om dem mere ❤️

♥ Alle de fantastiske venner jeg har i Danmark, der står klar til at gribe mig, når det hele er lidt svært.

Det er der sket på bloggen…

Såmænd en Youtube-vlog fra en uge i mit liv i New York.

En samling links der har inspireret mig den sidste måned.

♥ Lidt materielle ønsker til sommeren.

En lille status på at jeg er kommet tilbage til Danmark.

En lille guide til fem skønne skjulte perler i København.

Hvad er dine planer i juni? ♥

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

en_USEnglish