De bedste budgetfund til sommergarderoben

De bedste budgetfund til sommergarderoben

Blå kjole i hør // Øreringe // Prikket kjole (fås i flere skønne farver) // Hat
Joggingsæt med shorts (fås i flere skønne farver) // Hættetrøje
Shorts (fås i flere skønne farver) // Yndig badedragt

Blogindlægget med de bedste fund til sommergarderoben indeholder reklamelink. Det betyder, at jeg får en lille kommision, hvis du shopper med mine link. Det koster dig ikke noget ekstra, men er derimod en kæmpe hjælp med stor betydning her i min lille blog-geschäft. Jeg siger tak ❤️

Her er mine sommerønsker til klædeskabet

Kombinationen af hør, lyseblå, flæser og slå-om. Så bliver det ikke bedre.

Jeg drømmer lidt om at få endnu flere huller i mit øre – gerne hele vejen op. Jeg har tre huller i mit venstre øre og plejede at have fire. Indtil jeg får taget mig sammen, kan jeg jo passende bruge disse snyde-øreringe, der giver illusionen af, at jeg har huller hele vejen op ad øret.

Prikket kjole med smock, så fin. Jeg har en ting for smock. Den har aftagelige stropper og fås også i andre farver.

Matchende joggingsæt er stadig fast inventar i mit klædeskab, selvom vi ikke er under lockdown mere. Jeg tror altså, jeg må eje en sommerudgave af joggingsættet.

Aj, altså, den badedragt. Den vil være yndig til en europæisk sommerstrand kombineret med en fin hat. Den vil også være fin som top, hvis man trækker en flot nederdel over.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments

  • Caroline
   Author
   1. July 2021 / 8:09

   Jeg synes også, at den er så fin!

en_USEnglish