Mine vilde weekendplaner – hundehvalpen flytter ind

Jeg sidder i skrivende stund på Il Buco på Islands Brygge. Jeg har haft et morgenmøde her og besluttede mig for at blive siddende efter mødet og få noget arbejde fra hånden. Temperaturen siger 27 grader, og vi har udsigt til 30 grader over weekenden. Wuhu! Sommeren er her. Måske er det i weekenden, at jeg skal en tur i vandet for første gang i år…

En weekend med dejlige planer

Det er egentlig ikke et spørgsmål, om vejret er til det, men et spørgsmål om jeg har tid. Verden er åben (Danmark er i hvert fald), og det betyder en pakket social kalender. I aften skal jeg på den årlige familietur til Bakken. Min farfar er vokset op i Gentofte, og Bakken har altså en meget speciel plads i hans hjerte. Det ærer vi med en årlig tur med gåtur i Dyrehaven efterfulgt af stegt flæsk til dem, der spiser det, og fiskefilet til dem, der ikke er på kødvognen (mig og mine forældre).

I morgen skal jeg til konfirmation hos nr. 2 barn i kuldet af fire, som jeg passede, fra jeg var 14 til knap 19 år, fra jeg gik i 8. klasse, gennem gymnasiet og frem til, at jeg flyttede til Berlin. De skønne børn har en helt speciel plads i mit hjerte, næsten som ekstra søskende, og jeg kan slet ikke forstå, at det er hendes tur til at blive konfirmeret. Da jeg begyndte at passe hende, var hun to år gammel. #mithjerte ❤️


Årets begivenhed

Når konfirmationen er slut, tager jeg hjem til mine forældre. Og her sker så årets helt store højdepunkt. VORES HUNDEHVALP FLYTTER IND!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har glædet mig så meget til noget. Det bliver vildt, vidunderligt og måske også lidt voldsomt. Fordi jeg er til konfirmation kan jeg ikke komme med ud at hente hende hjem, men en del af mig er også lidt glad for det, for jeg tror det bliver sørgelig at tage hvalpen fra sin skønne mor. Vi har heldigvis god kontakt til kennelen og de andre hvalpe, og planen er at starte en lille klub, hvor vi ses med hvalpene et par gange om året.

Søndag står i hundehvalpens tegn. Så skal jeg lige ind og træne hos Barry’s, min 11. træning i juni måned. Jeg tror således, at jeg når min ambition og udfordring, jeg har tilmeldt mig om 16 træninger på en måned. Søndag aften kommer min onkel, der normalt bor i Schweiz, til middag.

En dejlig, social, solrig weekend – og vigtigst af alt – en weekend hvor vores hundehvalp flytter ind. Jeg håber, at du også får en dejlig weekend fyldt med ting, du godt kan lide. Hvis du skal have sommermad på menuen, kan jeg i den grad anbefale denne supernemme opskrift på koldskål.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

en_USEnglish