En smuttur til Rumænien og mine andre planer

Juli måned står blandt andet på smukke sommernætter som på billedet og en smuttur til Rumænien. Og det er bare nogle af de dejlige planer, jeg har for måneden. Det tegner godt, og jeg kan ikke vente!

I juli vil jeg…

♥ Tage en spontan weekendtur til Bukarest med min gode veninde. Jeg glæder mig som et lille barn! Jo, jeg har rejst under corona, men det er ikke blevet til de spontane ture til nye destinationer. Da Europa blev farvet grøn, tog vi en meget hurtig beslutning om at købe flybilletter, og i sendt i morgen aften flyver vi sydøst på. På vejen tilbage har vi 22 timer i Bruxelles, så den får vi også med. Ihhh, hvor bliver det dejligt. Tips til Bukarest modtages meget gerne.

♥ Sejle med mine forældre. De agter ud på deres årlige sommertogt med deres sejlbåd, og jeg skal se, om det passer, at jeg påmønstrer i et par dage. Martha er med, den lille sejlerhund (eller det bliver hun forhåbentlig), så det skal passe! Bare vent til I ser hende i redningsvest… Det er det sødeste nogensinde.

♥ Spise reunion-middag med en flok veninder, jeg lærte at kende det første år jeg boede i Berlin.

♥ Forhåbentlig et smut i sommerhus i det danske land. Det er ikke rigtig sommer uden.

♥ Spise vandmelon. Bade. Cykle rundt i de lyse sommernætter. Køre på tur. Spise is. Har slet ikke fået nok is endnu!

♥ Og så er der de sommerplaner, jeg ikke har fået planlagt endnu. Jeg skal nok endnu en tur sydpå. Håber lidt på Italien, men vi får se. ❤️

Hvad jeg skal se og læse…

♥ Gossip Girl reboot, der udkommer i starten af juli! Jeg er ikke sikker på, hvad jeg skal forvente, for hvad er Gossip Girl uden Blair, Serena, Chuck, Nate, Dan og resten af slænget? En ting er helt sikkert… Rebooten skal have en chance!

♥ Jeg læser som en gal for tiden. Det er skønt. Det har været så dejligt vejr, at jeg har ligget mange formiddage på min altan og slugt bøger. Jeg har netop færdiggjort Digital Minimalisme af Cal Newport, Tvilling yndling grævling af Hella Joof, der altid skriver sjovt, Hvor taler du flot dansk af Abdel Mahmoud og Love story af Marie Ulrich.

♥ Og nu ligger Man skulle nok have været der af Thomas Korsgaard på mit natbord. Det er tredje og sidste bog i hans trilogi om Tue, der vokser op i Jylland i et ressourcesvagt hjem. Jeg elskede hans første og anden bog og glæder mig til at tage hul på den tredje.

Jeg er taknemmelig for…

♥ At lille, fantastiske Martha er flyttet ind. Hun er simpelthen vidunderlig, også selvom hun tisser på gulvtæppet og bider i alt. Der er ikke grænser for, hvor meget glæde det skaber i min hverdag at have hundeselskab. PS. Så du den reels, jeg lavede om hende ovre på Instagram?

♥ At det er sommer, sol og søndag. Jeg har nogle skønner planer, og jeg glæder mig helt vildt til de næste par uger.

Det er der sket på bloggen…

Kaffe hver dag i København til kun 129 kr. om måneden? Ja, det er sandt. Og du kan få 14 dages gratis prøveperiode med mit link. 

Lidt om når rastløsheden rammer mig i mit hjem.

Gode sommer-budgetfund.

En sommerweekend.

Livet er fyldt med kontraster, som jeg prøver at navigere i.

En guide til Skagen – lige i rette timing til sommeren.

Hvad er dine planer i juli? ♥

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

en_USEnglish