En måned i Berlin: Her er mine planer for august

En måned i Berlin

Det er den 1. i måneden, og det betyder, at det er tid til mine planer i august. Jeg sidder i skrivende stund på Arket i lufthavnen med en havre-cappuccino til venstre og min computer foran mig. Om en time går mit fly til Berlin, og jeg er for en gangs skyld tidligt på den. Det er næsten en tradition, at jeg skal have kaffe fra Arket i lufthavnen, og når jeg er i god tid slår jeg mig ned og får lidt arbejde fra hånden, inden mit fly.

JEG GLÆDER MIG SÅ MEGET TIL AT LANDE I BERLIN. Jeg skal være i byen hele måneden, og jeg er så spændt, at jeg sitrer inden i. Det er et år siden, at jeg var i Berlin sidst, hvilket er rekord for mig siden 2009. Tiden er dog gået så hurtigt, at det ikke føles, som om der er gået et år, men det bliver skønt med et gensyn. Husk at du kan købe min guidebog til byen, der tipper til Berlins sejeste, fedeste steder.

Her er mine planer for en måned i Berlin.

I august vil jeg…

♥ NYDE, NYDE, NYDE Berlin. Spise al min yndlingsmad, på loppemarked, besøge nye caféer og restauranter, bade ved Badeschiff (poolen, der ligger i floden, Spree), tage dagsture til søer rundt om Berlin. Åh, jeg glæder mig.

♥ Forbi SOFI the bakery, der er åbnet i Berlin af den danske kok og restauratør, Frederik Bille Brahe, der også står bag Apollo og Atelier September. Det ser så lækkert ud.

♥ Måske se Yayoi Kusamas udstillings på Martin Gropius Bau. Jeg har hørt, at den er populær (en ægte Instagram-oplevelse…), så vi må se, om vi kan få plads. Den ligner meget hendes fantastiske udstilling fra Louisianna i 2015, så jeg overlever også uden.

♥ (reklame) Til yoga, cryoterapi, (der hvor man går ind i en tube, der er mange minusgrader), massage, HIIT, crossfit, svømning og så meget andet. Berlin er spækket med lækre træningsstudios, så når jeg er i Berlin hopper jeg fra det ene studio til det andet og får trænet igennem. Jeg køber et abonnement hos Urban Sports Club, hvor jeg så for en samlet pris kan opleve alle forskellige træningssteder. Jeg elsker det.

Det glæder jeg mig især til…

♥ Filme til et spændende samarbejde på Instagram med en stor kunde. Jeg glæder mig helt vildt og er så stolt over, at de har valgt mig!

♥ Have besøg af Asta, min BFF og hendes kæreste. De kommer en forlænget weekend. De elsker også Berlin, og der er intet bedre end godt selskab i byen, der deler min kærlighed til den tyske hovedstad.

♥ Weekenden efter får jeg besøg af mine forældre, der har baby-Martha med. Det bliver såååå hyggeligt med fire dage med mine forældre og den lille hund, der selvfølgelig skal være berlinerhund. At være hund i Berlin er en drøm, for de må komme med ind på restauranter og caféer og gå løs i gaderne.

 

Hvad jeg skal se og læse…

♥ Pigerne fra Berlin på DR. Det er tredje sæson, der kører, og jeg ELSKER serien. Serien er som Krøniken men med Berlin som kulisse og på tysk. Det er lige mig og en kæmpe anbefaling herfra.

♥ Gossip Girl reboot. Jeg har allerede sæt de første fire afsnit, og so far so good. Det er ikke som den gamle Gossip Girl, men forskellen er måske også, at jeg er blevet ældre i mellemtiden, og at der i mit hoved kun er to rigtige Serena og Blair og et andet cast kan altså bare ikke helt gøre det lige så godt. Men jeg ser selvfølgelig med alligevel, haha!

♥ Skyggedanseren af Sara Omar. Jeg læste 1’eren i serien, Dødevaskeren, sidste år, og nu er det endelig tid til opfølgeren.

Jeg er taknemmelig for…

♥ At jeg kan få en hel måned i Berlin med venner og familie. Jesus, Asta + kæreste og mine forældre og selvfølgelig lille Martha-mus.

♥ At jeg har fået indrettet mit arbejdsliv, så jeg kan arbejde hvor og hvornår jeg vil, så længe jeg har en computer og en stabil internetforbindelse.

Det er der sket på bloggen…

Postkort fra min tur til Frankrig og Italien.

16 træninger på en måned. Hvordan gik det?

En ærlig snak om livet som globetrotter og freelancer.

Min historie om mit hårtab.

Den ultimative guide til Bukarest, som er den fedeste by, jeg stadig er høj over at have besøgt for en måned siden.

Med ønsket om en dejlig august måned til dig ♥

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

en_USEnglish