Back to school ønsker

Back to school ønsker

Lyserød kjole // Lyserød skjorte // Sløjfe til håret // Lyserøde støvler
// Lilla leggings og lilla top // Perfekt blazer // Smuk taske

Blogindlægget med back to school ønsker indeholder reklamelink. Det betyder, at jeg får en lille kommision, hvis du shopper med mine link. Det koster dig ikke noget ekstra, men er derimod en kæmpe hjælp med stor betydning her i min lille blog-geschäft. Jeg siger tak ❤️

August, sensommer og snart kommer skolestart og regn. Det kommer vi nok ikke udenom, når kalenderen siger efterår i danmark. Jeg skal også begynde i skole – noget jeg ikke tror, jeg har delt på bloggen, i hvert fald ikke en udpenslet udgave, men om et par uger vender jeg tilbage til CBS. Det bliver fedt, det bliver hådt, og det bliver underligt, for det er mere end to år siden, at jeg sidst satte mine ben på campus.

Ønsker til skolestart

Derfor er jeg så småt i skolestarts-tanker. Det gælder også mine ønskeliste for måneden. Den brune taske er ih-så-smuk og minder mig om en Acne-taske, jeg har crushet på i mange år. Jeg får helt samme fornemmelse, som da jeg var lille, og min mor gjorde et stort arbejde for at gøre os klar til skole efter en lang sommerferie. Over i den lokale boghandel og købe nye notesbøger, spidse blyanter og gøre penalhuset klar, og med et par års mellemrum stod den også på ny skoletaske.

Den sorte blazer er et must i ethvert klædeskab og især hvis man går på CBS, haha.

Jeg eeeeelsker træningstøj og går også gerne med det til hverdag. Så er man ligesom altid klar til en yoga-time. Det var noget, jeg lærte i New York, for i Soho er uniformen sneakers, yogatøj og en stor hættetrøje eller blazer udover, hvis det er koldt. Jeg er overbevist. Jeg har allerede træningstøjet fra Arket, blot i sort, og det er så lækkert at have på.

De pink gummistøvler, der nok skiller vandene. Jeg elsker dem. Sidste år, da de kom ud, synes jeg, de var forfærdelige. Det er sjovt, som man kan ændre mening, især når det kommer til mode. De må gerne flytte ind, især fordi de er praktiske på samme tid. Win-win.

Den lyserøde Ganni-kjole har jeg hede drømme om om natten – også den lange udgave, der er udsolgt over alt.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments

 1. 10. August 2021 / 12:04

  Elsker de pink gummistøvler! Kender du en dansk side hvor man kan købe nogen som minder som dem?

  • Caroline
   Author
   11. August 2021 / 12:39

   Også mig! desværre ikke. De er fra Bottega Veneta som også fås i Danmark 🙂

en_USEnglish