Ny Berlin-vlog: Kom med mig til Berlin

Store nyheder ovre på YouTube, for jeg har netop udgivet en ny Berlin-vlog! Jeg bruger selv alt for lang tid på at stene Youtube-vlogs, og jeg synes egentlig også, at det er sjovt at udgive mine andre. Alligevel er jeg for dårlig til at få det gjort oftere. Ikke desto mindre er der nu en helt ny vlog ude, hvor I kommer med mig til Berlin.

Se min Berlin-vlog her

I vloggen er jeg en måned i mit tredje hjem, Berlin, hvor jeg har boet i flere år, og jeg har filmet nogle højdepunkter. Du skal med på mit yndlingsmarked, til lækker brunch og til træning til et spændende samarbejde. Jeg tager jer også rundt på en lille guidet tour, fordi jeg er vild med Berlins historie og lidt af en nørd, når det kommer til byens seværdigheder.

Jeg håber, du synes om min vlog. Oc så vil meget gerne høre fra dig, hvis du kan lide at se med og synes, at jeg skal være mere aktiv på YouTube ❤️

Køb min guidebog til Berlins bedste steder og skjulte perler her

 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

en_USEnglish