Billeder fra oktober

Jeg kører stadig med en kalender, der er et logistisk helvede, en hjerne der lider lidt af hukommelsestab (fordi der bare sker for meget), og det betyder også, at bloggen er blevet en smule underprioriteret på det sidste. Energien og tankekraften er der ikke til de lange indlæg, jeg ellers holder af at skrive, men et lille hygge-indlæg med billeder og tekst til i dagbogsform, det kan jeg klare! Og faktisk holder jeg både af at læse de her indlæg hos andre og at lave dem, så hvorfor ikke? Jeg håber også, at du synes, de er hyggelige at læse.

Her er lidt billeder og noter fra min oktober.

Oktober er min fødselsdagsmåned, og jeg fik fejret af flere omgange i år. Jeg har stadig ikke vænnet mig til, hvor antiklimaks det er at have fødselsdag, jo ældre man bliver. Jeg husker stadig barndommens glæde og spænding, men jeg føler den ikke mere. Ægte #voksen. Jeg fejrede blandt andet ved at invitere mine tætteste og ældste veninder på brunch hjemme hos mig. Den stod på hjemmebagte boller, og mine piger spiste tre hver, så jeg tror, jeg gjorde et godt stykke arbejde med at bage dem. Pandekager på havremælk (det blev lækkert!), hjemmebagt hvid brownie, frugt, skyr med granola, ost, smilende æg, masser af kaffe og mimosaer. Det var så hyggeligt.

Jeg nyder min fine lejlighed og bruger flere aftener hjemme, fordi jeg skal læse, og fordi det er blevet mørkt og koldt. Jeg gør en dyd ud af at efterårshygge med stearinlys, te og tæpper. Det kan noget <3

Dagen efter min brunch holdt jeg også fødselsdag for familien sammen med min tvillingebror. Jeg lavede lagkager, og det må altså siges at være verdens nemmeste og hurtigste kager lige at bikse sammen, især hvis man ikke går i krig med at lave sine egne lagkagebunde. Jeg hoppede over, hvor gærdet er lavest med købte bunde. Den ene lagkage er flødeskum med daim-stykker, den anden en Svinkløvs-inspireret lagkage med hasselnødder, mørk chokolade og espresso – en voksenlagkage som min mor kalder den. Min bror og hans søde kæreste lavede hjemmelavede burgere efter kagen, og det var et hit.

JEG FRYSER. Jeg elsker efterår, træerne der skifter farve, hyggen inden for. Men jeg hader, at jeg er kuldskær. Jeg er allerede trukket i de tykke sweatre, uldsokker og tyk jakke, men alligevel ender jeg med frosne fødder og hænder og blå læber. Det er faktisk et stort problem for mig, haha (nervøs ironisk distance til problemet). Dårlig blodcirkulation? Noget jeg skal leve med? Findes der en løsning? Jeg ved det ikke. Hvis du har svaret, så hiv gerne fat i mig!

Søndag med gåtur i Frederiksberg Have og kaffe, juice og snacks (østers, fantastisk brød og fritterede fjordrejer) hos Fasangården. Der var så pænt, og maden var skøn.

Og mere weekend hos Bageriet B ved Skjolds Plads. Her fik jeg livretten surdejsbolle med ost, og selvom København er spækket med bagerier i verdensklasse, så var bollen herfra altså en af de bedste, jeg husker at have smagt.

Martha har boet hos mig det meste af oktober, og jeg ELSKER hende. Faktisk så højt at nogle omkring mig måske bliver trætte af at høre på mig en gang i mellem. Billedet viser det nok ret tydeligt <3

Jeg var til en opfølgningssamtale hos Hårklinikken, hvor jeg er i gang med et forløb mod mit hårtab. Mine resultater er så vilde – se selv her.

Fra en dejlig solrig eftermiddag på (et propfyldt) Louisiana iført min nye sweater, som jeg lever i. <3

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

en_USEnglish