Kæmpe professionelle milepæle: Mine planer for november

En måned med kæmpe professionelle milepæle

Jeg har virkelig forsømt bloggen i oktober. På ægte Abba-maner: [Time is] slipping through my fingers, og jeg fatter ikke helt, at vi allerede er i november. Oktober var en dejlig, travl måned. Jeg fejrede min fødselsdag med den fineste brunch med gode veninder. Jeg tog en tur til Harzen med mine forældre og nød den overvældende natur og de vidunderlige middelalderbyer.

Og så brugte jeg en masse tid på andet arbejde. Som jeg har skrevet om før, har jeg mange hatte på i livet. Bloggerhatten, freelancehatten, kandidatstuderendehatten, rejseguideforfatterhatten arbejdshatten, yogahatten for blot at nævne et par stykker. Den sidste uge har jeg haft arbejdshatten på meget, og jeg har nået nogle professionelle milepæle. Jeg har nemlig, sammen med Mindpool, som jeg arbejder for, lanceret Global Mindpool, som er en del af UNDPs globale klimakampagne. Vi har arbejdet på projektet i et lille år, og det er så vildt, at det nu er ude!

Kampagnevideoen er allerede blevet set mere end fem millioner gange og delt verden over af Greta Thunberg, Jack Black, Nikolaj Coster-Waldau, CNN og andre kæmpe medier, og det er for vildt at være del af dette projekt. Og så er et andet projekt jeg har arbejdet på i mange måneder også gået i luften sidste uge – en moppedreng på næsten 60 sider af en rapport om fremtiden for revisorer. Og på influencerfronten har jeg, i samarbejde med Hummel, udgivet en længere video, som jeg er meget stolt af. Det er fantastisk at høste frugterne af det hårde arbejde, men det er også for at forklare, at jeg har nedprioriteret bloggen, fordi jeg har skullet være fuldtidsstuderende og arbejde som en gal på samme tid. Det handler om at holde tungen lige i munden.

Nå, nu er det tid til mine planer for november.

I november vil jeg…

♥ Tage en tur til Polen med Waleria, min dejlige veninde fra gymnasiet. Vi skal til Krakow, og det er første gang jeg besøger Polen. Jeg glæder mig helt vildt. Vi har knap tre dage i byen, ingen faste planer, og jeg glæder mig til godt selskab, at indsnuse og opsamle nye indtryk, god mad og fede oplevelser. Håber også på at jeg får samlet nok inspiration til en guide her til bloggen! Hvis du har nogle gode tips til Krakow, så skyd løs.

♥ Skrive midterm-eksamen i faget Globalization. Den bliver hård, og den skal afleveres for, at jeg kan få lov at gå til den rigtige eksamen. Nå, som med det meste andet her i livet, skal det nok gå.

♥ Holde et spændende møde med en startup, der har hevet fat i mig. Jeg husker mig selv på, at jeg er stolt over, at jeg er nået et sted i min karriere, hvor jeg har opbygget så meget erfaring og viden, at virksomheder gerne vil have fat i min hjerne.

♥ Til kommakursus og for alvor lære at sætte komma på engelsk. Jeg er en kommanørd på dansk, men på engelsk halter det lidt. Jeg lever efter “when in doubt, leave it out”, men fordi jeg kommunikerer og arbejder så meget på engelsk, vil jeg godt være mere skarp i det.

Det glæder jeg mig især til…

♥ At dele hele to skønne konkurrencer på Instagram, som I kan deltage i. I kan godt glæde jer! 😻

♥ At dyrke en masse yoga. Da jeg var i Berlin i august, var det nærmest som et yoga-retreat. Jeg dyrkede yoga som en gal. Så kom jeg tilbage til København, startede studie, blev stresset og prioriterede ikke yoga. Der gik hurtigt to måneder uden yoga. I denne uge var jeg så af sted for første gang, og det var en ren afslapningsindsprøjtning for mig. Det betyder altså, at jeg fremover vil være langt bedre til at prioritere yoga i min hverdag, for det har en fantastisk effekt på mig.

♥ At november bliver mindre pakket end september og oktober har været det. Semesteret ebber ud, arbejde er lidt mere roligt, fordi vi er gået i luften med de store lanceringer, og jeg er landet lidt bedre i det hele.

♥ At vinterhygge! Jeg er stor modstander af vintertid, men indtil det bliver afskaffet, prøver jeg at gøre mit bedste for at nyde det. Stearinlys om aftenen, tæpper, ansigtsmaske og sofahygge. Ned i tempo og energiniveau. Det kan noget.

Hvad jeg skal se og læse…

Maid på Netflix. Jeg er halvvejs i gennem, og det er en fin serie. Jeg vil også se The Morning Show på Apple TV, der er ude med en anden sæson. Det er gået min næse fuldstændig forbi, men jeg var vild med første sæson. Og så glæder jeg mig helt vildt til And just like that og anden sæson af Emily in Paris, der kommer i december (#kliche).

♥ Efter en uge med lidt hardcore læsning i form af Peter Øvigs dokumentariske beretning om elektrochok, Jeg er hvad jeg husker, er jeg hoppet over i den helt anden boldgade og læser chicklit af genrens mester, Sophie Kinsella, Et liv som dit. Det er perfekt med ikke-krævende skønlitteratur til sovemiddel efter en lang dag.

Det er der sket på bloggen…

En stor guide til smukke Harzen i Tyskland.

Oktober i billeder.

Og så har jeg været med i et fint interview ovre på Vitayummy, der særligt fokuserer på min tid i Berlin og de bedste tips til at udleve sine drømme og flytte til udlandet.

Det var en update fra en måned, der meget består af de kæmpe professionelle milepæle.
Med ønsket om en dejlig november måned til dig ♥

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

en_USEnglish