Koldskål, Jatak og eksaminer – det skal jeg i maj

I maj vil jeg…

Nyde livet. Jeg synes, det er godt for tiden. Jeg har fået nogle fede muligheder på arbejdsfronten (det skylder jeg lidt en update om), privaten spiller, sommeren er på vej, lyse nætter, helligdage i maj. Jeg håber stadig på, at jeg kan tiltuske mig en tur i sommerhus, gerne Fejø (Waleria?!) ❤️ 

Spise koldskål! Har ikke skudt koldskålssæsonen i gang endnu, selvom jeg har spottet masser koldskål i supermarkedskøleskabene. I maj skal det være. Gerne prydet med kammerjunker (selvfølgelig) og danske jordbær. Nå ja, og så hvide asparges, fjordrejer og igen… danske jordbær!

Skrive eksamen. Knap så fedt, men det skal jo gøres, og med kun omkring et år til at jeg skal aflevere speciale, ser jeg enden på eksaminerne. Selvom de garvede siger, at livet bliver ved med at servere eksaminer for en. Jeg har to skriftlige eksaminer – en gruppe og en individuel på 15 sider, der skal skrives på 72 timer og så slutter jeg af med en mundtlig eksamen i juni. Så det er til at klare.

På Gentofte loppemarked. Sæt kryds i kalenderen den 22. maj, hvor jeg sælger ud af gemmerne. Jeg glæder mig!

Spise på Jatak hvor min søde kæreste har inviteret mig. Jatak er en af Københavns nyeste og mest hypede restauranter – og det er der eftersigende god grund til. Kokken og ejeren af Jatak har en fortid i køkkenet hos både Noma, Relæ og Blue Hill i New York, så mine forventninger i top, og jeg glæder mig helt vildt.

Måske en tur til Paris. Det afhænger af nogle omstændigheder og løse ender, men jeg krydser fingre!

Ud at sejle i mine forældres sejlbåd. Jeg krydser fingre for godt vejr, så vi kan fylde båden med gode venner og familie og sejle en tur til Flakfortet, grille, spise god mad og nyde solnedgangen med udsigt over København.

Hvad jeg skal se og læse… 

Jeg har netop færdiggjort København, udateret af Villads Andersen, og den var virkelig god. Kæmpe anbefaling! Det samme med How do we know that we’re doing it right af Pandora Sykes.

På boghylden i maj har jeg Frøken Smillas fornemmelse for sne af Peter Høegh, som Gyldendal netop har genudgivet.

Det er der sket på bloggen…

Jeg har opdateret mit tidligere indlæg om kreative caféer i København, der stadig holder.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

4 Comments

  1. 5. May 2022 / 12:14

    Lyder som en dejlig Maj og jeg må tjekke Jatak ud næste gang jeg er i Danmark.

  2. 9. May 2022 / 17:37

    Jatak, er hermed skrevet på listen over steder at besøge næste gang jeg er i Danmark, dine tidligere anbefalinger har altid været gode.

en_USEnglish