Pictures from Barcelona and filming Homeland

indigo hotel on the balcony in barcelona

beautiful spanish balcony in barcelona

caroline sølver silverstories in barcelona

Min heldige kanøffel af en kæreste kom i går hjem fra to dages filming af serien Homeland. Ja, Homeland tænker I sikkert…. hmmm… En tv-serie! Ja, en amerikansk og meget populær en af slagsen. Jeg har få venner, der følger Homeland, jeg selv gør ikke, men sagen er den, at min kæreste er mega-fan af serien, og da han for et par uger siden fik at vide af sine gode venner, der bor på et slot en times tid fra Berlin, at Homeland skulle filme to dage på slottet, kunne han slet ikke få armene ned. Smart som han er, fik han selvfølgelig mast sig ind til at blive en del af filmningen, så da vi kom hjem fra Barcelona, tog han direkte ud på slottet og kom så først tilbage til Berlin i går aftes.

Nu til hvad det egentlig handler om – at jeg uploader disse billeder nu, fordi jeg først fik dem fra min kærestes kamera, da han kom hjem fra slottet. Billederne fik jeg med en masse overtalelse min kæreste til at tage af mig på vores skønne syd-stils altan på vores hotel i Barcelona. De er fra vores sidste aften i Barcelona, hvis jeg husker rigtigt, hvor vi var på vej ud for at møde min bror og hans kæreste til tapas i El Born. Skønne Barcelona!

hotel indigo in barcelona

summer on a spanish balcony

English: Better late than never – pictures from Barcelona; these are pictures I made my boyfriend take of me in Barcelona – it only took a couple of minutes of me trying to persuade him into thinking it was a great idea to spend some very precious minutes taking photos of me on our cute hotel balcony. We stayed at Hotel Indigo, and it was just great. We was hungry… and we were meeting my brother and his girlfriend for tapas and to have fun on our last night in Barcelona. But I got my pictures (lucky me!). 

But who is even more lucky is my boyfriend… He just got back last night from two days of filming a TV-show at his friends castle located an hour from Berlin.. A TV-show you might be thinking… Yes. But not just any show. Homeland!!! Homeland is in Berlin for the next four months to film and one of their locations was, believe it or not, at my boyfriend’s good friends castle. My boyfriend is a huge fan of the show and he couldn’t get his arms down after his friends told him the news a couple of weeks ago. Sneaky and smart as he is, he of course put in a ticket to come watch the set and the filming, so as soon as we got back from Barcelona, he went straight to the castle to watch Homeland being filmed. Luckily I had good friends from Denmark coming to visit, so they kept me occupied and we had fun, and that definitely helped me bearing over with the fact that I wasn’t on the set of Homeland 😉 

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

da_DKDanish