Going to Prague

beautiful view over prague

mala strana in prague

Senere i dag når mine venner får fri fra arbejde, går turen mod Prag! Fra Berlin er der kun omkring fire timers køretid til den skønne tjekkiske hovedstad, og da nogle venner i sidste uge spurgte, om vi ikke ville med dem en smuttur til Prag henover weekenden, tog det os ikke lang tid at svare ja. Jeg holder meget af Prag, centrum er byen er en af verdens smukkeste, og Prag er også et sted jeg har mange minder fra – jeg har været der fem gange allerede, to af gangene var heftige gymnasieture i 1. og 2. g i 2011 og 2012, som jeg har nogle fantastiske minder fra. De andre ture var med min familie. Disse billeder er fra sidste gang, jeg var i Prag nemlig sommeren 2012, som egentlig allerede er ved at være nogle år siden! Min bror og jeg var der med min farfar, som er verdensmester i at tage billeder – især hans egne yndlingsbilleder – dem hvor man lades som om, at man ikke ved, at der bliver taget billeder, fordi man er i fuld gang med noget helt andet – et eksempel kan ses på det billede vi vidst tog med selvudløser, hvor både min bror, min farfar og jeg er på. Jeg synes, vi får det til at ligne ret godt?

prague castle and us

Jeg kender byen forholdsvis godt og ved derfor allerede, hvad jeg vil vise mine venner, men udover det har jeg fundet en blog om Prag, der er virkelig god og fra den fundet en masse inspiration til, hvor vi skal spise og drikke vores kaffe. Det lader til, at Prag inden for de seneste år har fået en del kaffe- og cafékultur, og det glæder jeg mig til at se! Laver gerne en lille Prag-guide, når jeg er tilbage igen.

prague castle

English: We are going to Prague this weekend! Living in Berlin means that Prague is only about a four hour drive away, so when our friends asked us a couple of days ago if we would want to join them this weekend on a quick trip to Prague, we were quick to say yes to going to Prague. 

I really like Prague, it is such a beautiful city. I have been there about five times before, two of them where crazy trips with my high school which means that I have tons of memories from the city. The last time I was in Prague was back in 2012 with my brother and grandfather were we took the shown pictures. My grandfather masters the skill in photography which can be describes as ‘fake candid posing’ which is what we are doing/or trying to do in the photo above with all of us in it. I think we are pretty credible, and it doesn’t look like we are actually posing to a camera that we timed to take the photo of us 😉 

All though I know Prague pretty well, I still did some research to make sure we wouldn’t miss anything. I found this really good blog about Prague and cafés in the city, and now I definitely know where to get coffee and breakfast!

I am looking forward to experiencing the capitol of Czech Republic and my boyfriend is as well excited about going to Prague, since he will be able to scratch a new European country of his ‘been to’-map. 

 

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments

 1. 4. september 2015 / 15:20

  Ihh altså, heldige dig……Det lyder jo fantastisk, har desværre aldrig været der, men dine billeder fra tidligere ture er jo meget sigende.
  Rigtig god tur, jeg glæder mig til at se og læse mere fra dig.
  Ciao ciao Gitte

  • Caroline
   Forfatter
   4. september 2015 / 16:00

   Vi kan godt bytte – I er nu også heldige med strand og sommer! Både Berlin og Prag er kold nu og efterårets første forkølelse har allerede ramt mig 🙁 Tak og nyd Italien lidt ekstra for mig 😉

da_DKDanish