10 things you have to do in the autumn

10 ting du skal lave dette efterår

Pic source. Selvom jeg på det sidste har været heftig fortaler for, at jeg i den grad ikke er glad for vinteren, det kolde vejr, og de mørke morgener vi har foran os, så er der altså også gode ting ved de koldere måneder, der snart ankommer. Især efteråret er for mig en sæson, hvor man kan bruge lidt ekstra timer på at hygge, nyde hinanden eller fordybe sig i et projekt. Derfor har jeg samlet 10 ting, man kan bruge efteråret på at lave.

♥ Lær at lave den bedste hokkaido-suppe. Efteråret er endelig sæson for alle de bedste grøntsager, herunder hokkaido-græskaret, og hvem elsker ikke en skål med varm, cremet hokkaido-suppe? Der findes tusind forskellige variationer og udgaver af opskrifter på denne suppe, så prøv at par forskellige og find ud af præcis hvilken opskrift, der udgør den bedste suppe.

♥ Tag på udflugt i skoven. Skoven er i efterårsmånederne på sit absolut smukkeste med blade i tusinde orange, røde og brændte nuancer. Træk i en varm sweater, fyld en termokande med en lækker, varm drik, tag en ven under armen og gå på eventyr i en smuk efterårs-eventyrskov.

♥ Læs en god bog. Efteråret betyder, at der nu er flere mørke timer i døgnet. Brug dem indenfor og tag dig god tid til at hygge med tændte stearinlys, tæpper og en rigtig god bog. Måske en, du læste da du var yngre og elskede, eller måske en ny bog, du længe gerne har villet læse.

♥ Brug tid i køkkenet. Lav en ordentlig stak vafler, pandekager eller bag en lækker tærte i ovnen.

♥ Pluk-selv-æbler! De er netop i sæson nu og til omkring midt oktober, og dette er en virkelig hyggelig måde at bruge en dag i naturen.

♥ Udskift garderoben. Og her mener jeg dog ikke, at man skal gå på den vilde shoppetur. Jeg mener, at man skal lægge sit sommertøj væk og pakke sit vintertøj frem. To gange om året udskifter og pakker jeg mit sommer/vintertøj frem og væk, så jeg har et overblik over min garderobe.

♥  Hold filmaften i bedste venners lag. Inviter dine venner hjem en mørk, kold aften, og fyr op for hyggen med kilovis af slik (eller måske endda en hjemmebagt kage) og se alle jeres yndlingsfilm.

♥ Træn og prøv noget nyt. Når temperaturen falder, falder vores energiniveau automatisk også. Derfor skal man nu tvinge sig selv til at træne, for det hjælper i den grad til at komme igennem de kolde måneder. Så hold træningen ved lige selvom det er hårdt, og endnu bedre – kast dig ud i at prøve en ny træningsform. For nylig har jeg både prøvet hot yoga og crossfit for første gang, og det var så sjovt!

♥ Find din kreative side frem. Det er nu, der skal hygges og snørkles med at strikke uldsokker, laves kastanjedyr og alle andre kreative projekter, man kan komme i tanke om.

♥ Nyd alverdens varm drikke. Sæsonen for varme drikke er kommet, og der er ingen begrænsninger på, hvor meget the, kaffe og kakao, man må drikke!

English: All though I have been advocating how much I hate the winter that is coming, the cold weather, and the dark mornings, I also have things about the autumn and the winter that I like. On this list you will find inspiration to what cosy and nice things you can occupy yourself with doing in the autumn:

10 things you have to do in the autumn

10 things you have to do in the autumn

♥ Master the art of cooking hokkaido soup. It is finally pumpkin season, and who doesn’t love a nice, smooth bowl of warm hokkaido pumpkin soup? There are tons of different recipes, so get to it and find out exactly how to cook the very best edition of pumpkin soup.

♥ Go for a long walk in the woods. Is there anything more beautiful than the colors of the falling autumn leaves? Nope. So jump into that warm outfit, grab a loved friend, family member, boyfriend or girlfriend along with a bottle of whatever hot drink you prefer, and go for a long walk in the woods. If you want to take it even further, bring a camera to document cute memories, example: grab a big handfull of leaves, and jump while you throw all the leaves up in the air.

♥ Read a good book. Autumn and winter mean that there are more dark hours in a day. Why not spend them inside, cuddling up with blankets, lit candlelights and a good book? Maybe one that you read when you were younger and loved, or perhaps a book that you have been wanting to read for a long time.

♥ Spend time in the kitchen. Make a mountain of waffles or pancakes or bake a yummy autumn fruit pie in the oven.

♥ Go apple picking. It is such a nice way to spend your day, and the apple picking season is from now till around mid October. Look up online if there is any place near you where you can go pick apples.

♥ Clean up your wardrobe and closet. Two times a year I take out my summer or winter clothes in order to only have clothes in my closet that I actually need and use, according to the season. You don’t need white dresses and booty shorts in your closet for the autumn and winter months, so get those packed away in order to have a more simple and organized closet.

Hide inside with a movienight with friends. Invite your friends over for hot cocoa, tons of chocolate and candy (or even a cake you have baked) and watch your favorite movies. 

Work out and try something new. It is easy to fall in to a boring, winter-depression like condition, so make sure you get your endorphins by for example working out. Go even further and try a new form of work out you haven’t tried before. I recently did hot yoga and crossfit for the first time, and it was so much fun! (and remember you can get 25% off Somuchmore membership for three months with code WW1SSTORIES)

Do something crafty. Whether it is knitting a pair of woolen socks, creating chestnut figures, or something else, get your creative side on fire.

  Embrace that now the season for hot drinks is finally here and you are allowed to drink all the hot cocoa, tea and coffee that you want. 

 

 

 

 

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

da_DKDanish