A friday night update

Walking in the streets of barcelona Multicolored relationship Hotel Grand in Barcelona

Jeg sidder lige nu og venter i spænding, for om et par timer kommer mine forældre! Lige nu befinder de sig i deres bil et sted i Nordtyskland, og jeg kan slet ikke vente, til de når Berlin. Jeg elsker, når mine forældre kommer på besøg, også selvom det kun er to døgn, de er her. Jeg har endnu ikke planlagt, hvad vi skal lave i weekenden, men vi plejer altid at finde på nogle hyggelige, nye ting at se og lave.

Jeg skriver dette indlæg fra en af mine yndlings-arbejds-caféer, der heldigt for mig, ligger lige ved siden af min lejlighed, og udover det serverer de de Berlins bedste bagels! Jeg har allerede spist to i dag… og skyllet dem ned med en god flat white kaffe og en sund rødbede-gulerods-ingefær-appelsin-juice.

Jeg satte mig i dag for, at jeg skulle rydde lidt op i mit iPhoto-biblioteks-rod, og om jeg ikke fandt billeder jeg aldrig har fået vist jer, fra Barcelona? Yes. Dem får I så her. De er fra vores sidste aften i den skønne by, som jeg virkelig ikke ville have noget imod at smutte til meget, meget snart igen. Barcelona er simpelthen så skøn en by! Vores sidste aften nød vi med min bror og hans kæreste med en kæmpe tapas-dinner. Efter det tog vi på rooftop bar på Grand Hotel, og udsigten var noget så fantastisk. Jeg har stadig på min to-do-liste at lave en nr. to Barcelona guide til jer, så når jeg får gjort det, lover jeg, at Grand Hotels rooftop også er inkluderet, for der skal man tage hen, hvis man er i Barcelona!

Når mine forældre kører tilbage til København på søndag, tager jeg med dem for at tilbringe et par dage med familie, venner og veninder. Især en veninde er vigtig at se, for på onsdag flyver hun til London med  en envejs-billet for at blive der et helt år! Jeg er så stolt og fyldt med spænding på hendes vegne, og jeg glæder mig meget til, at jeg hurtigst muligt skal besøge hende.

DSCF6415 (1) DSCF6401 (1) DSCF6396

A friday night update. I am spending my Friday waiting filled with anticipation to see my parents. They are driving from Copenhagen to Berlin as we speak, to spend the weekend with meeee! I love, love, love having my parents here on little weekend visits, so I am very excited. I didn’t yet plan our weekend, but I am sure we will have a great time.

Right now I am sitting in one of my favorite work cafes called Shakespeare and Son’s which is located two minutes from my apartment, so convenient. I’ve been here for a couple of hours and have had one of their amazing bagels with cream cheese and a slice of banana bread-cake, both were yummy! I swallowed the delicious carbs with a god old flat white with a nice heart in the foam.

In the cafe I got to organize my iPhoto library a bit, and I fell over these photos from Barcelona that I think I never got around to show you… So here you go. We took them on our last night in Barcelona, where we had way too much tapas with my brother and his girlfriend and after dinner we went to the rooftop at Grand Hotel, which was so amazing! It is still on my to do list to create a Barcelona sequel guide for you, where I, naturally, will include this rooftop.

On Sunday night I will drive to Copenhagen with my parents to spend a couple of days there. My schedule in Copenhagen is already packed with seeing friends and family, and especially one friend is important to see because next Wednesday she is moving to London for one year! I am so happy for her and also so excited to go visit her as soon as possible

 

 

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

da_DKDanish