It is my birthday

 photo Caroline-27_zpsc9r10jax.jpg

 photo Caroline-19_zpsnbko5j9r.jpg

 photo Caroline-22_zpsv99llqlc.jpg

 photo Caroline-20_zpsyvbeuxmr.jpg

Outfit of the day Maybachufer

 photo Caroline-25_zps7umsiczc.jpg

 photo Caroline-21_zpsojoz5ida.jpg

 photo Caroline-33_zpsxydpygxh.jpg

 photo Caroline-23_zpsd1vzt6vj.jpg

Maybachufer Berlin

 photo Caroline-30_zpsvdl2sox4.jpg

Photos by Catharina Tews // English version beneath

En ny uge er igang efter en hård weekend, og ikke nok med det er det min fødselsdag i dag! En af de bedste dage på året 😉 Eller faktisk ikke så meget mere, glæden over fødselsdage hører nok lidt barndommen til, og den er jeg jo i den grad ovre nu med i dag 21 år levet på denne jord. Jeg har ikke lagt store planer for dagen, andet end jeg i hvert fald skal have et stykke kage på en hyggelig café. Jeg har en tvillingebror, som jeg selvklart er vandt til at fejre min fødselsdag med, så det er lidt mærkeligt, at jeg ikke skal det i år, men jeg er sikker på, at vi holder revanche næste gang, jeg er i København. Han var heldigvis på besøg i weekenden for at være med til min kærestes pop-up bar-åbning, så der tilbragte vi tid sammen og hyggede os. Min fætter og to af deres var også med, og vi havde en skøn, men lidt hård weekend, da der også var tømmermænd indblandet, og at være turist med tømmermænd har alle dage været en rimelig hård kombination. Vi klarede den dog, og vejret var virkelig med os med 20 grader og solskin, så vi nød det i høj grad med godt selskab, is, god mad, lange gåture og en masse grin.

Selvom weekenden var varm, var den dog ikke varm nok til det outfit, jeg har på på disse billeder. Billederne blev taget midt september, men grundet tekniske problemer, kan jeg først vise dem nu! Billederne er taget i mit absolut yndlingsområde i Berlin, ved floden i Neukölln.

 photo Caroline-41_zps0555gf6i.jpg

 photo Caroline-29_zpsuymzn9py.jpg

 photo Caroline-40_zpsicbzooa1.jpg

 photo Caroline-36_zpsdhzeb7rf.jpg

 photo Caroline-39_zpsarypb6v9.jpg

 photo Caroline-51_zpselxbxe2v.jpg

 photo Caroline-55_zps6ck6m8b8.jpg

 photo Caroline-42_zpsj1w5y7oo.jpg

 photo Caroline-57_zpsofgaww9c.jpg

 photo Caroline-46_zpsjz6gvfyr.jpg

Photos by Catharina Tews

A new week is on after a long and hard but great weekend, and today is my birthday! I love, love, love my birthday, but I have come to the realisation that birthdays become less and less significant the older you get, and with me turning 21 I am officially no longer a kid, but none the less, I still like my birthday. I don’t have much planned for the day, besides that I want to eat a delicious slice of cake in a cute cafe somewhere. See Instagram for that @carolinesoelver. I have a twin brother, so it is of course a little sad that I am not at home in Copenhagen, because my whole life I have obviously been used to spending it with him and also the rest of my family. At least I had the pleasure of his company this weekend, as he came to Berlin with my cousin and two other friends to join the opening of my boyfriend’s bar, so we had an awesome weekend together. The weather was amazing, and even though we had to deal with hangovers the days they were here, we managed to be out all day both Saturday and Sunday and we had so much fun. I always love having guests, friends and family from home visiting in Berlin!

All though the weekend had amazing weather, it wasn’t quite hot enough for the outfit I am wearing in the photos. These photos were taken mid-September, but due to some technical uploading issues on the blog, I haven’t been able to show them to you until know. But you know what they say – better late then never, right? The photos are taken in Neukölln in Berlin by the canals.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

da_DKDanish