Saturday in Berlin at Shakespeare and Sons + outfit

raw grafitti berlin

hokkaido autumn pumpkins

halloween funny pumpkin

eating bagels at shakespeare and son

DSCF7280

DSCF7279 (1)

Kjole fra Asos.

Hermed en lille billededagbog fra min lørdag i Berlin, der blev brugt lige som jeg kan lide det – med godt selskab, ingen planer og bare tid til at hygge sig og gøre lige hvad man har lyst til. Så det gjorde jeg – sov længe, stod op og gik derefter ned på en af mine yndlingscafeer ved navn Shakespeare and Sons i Berlin, som jeg før har talt om og i hvert fald delt på Instagram en håndfuld gange: @carolinesoelver. Jeg er så heldig, at den ligger mindre end fem minutters gågang fra min lejlighed, hvilket resulterer i, at jeg måske kommer der mere, end hvad godt er.

Shakespeare and Sons er en bogforretning og en cafe, der indbyder til at gæster både kan komme her og bruge cafeen, udnytte deres internetforbindelse til at arbejde, købe bøger, læse i bøger og generelt bare hygge sig.

Shakespeare and Sons serverer, hvad mange mener, de bedste bagels i byen! Man kan få dem i forskellige variationer enten plain, med sesamfrø, birkes, eller løg, og man kan derefter vælge, hvordan de skal smøres. Det kan de for eksempel blive med plain cream cheese, peanutbutter og syltetøj, laks, kalkun, hummus eller avocado. Jeg har efterhånden prøvet de fleste udgaver, og de er alle lækre. Udover bagels, som altid er friskbagte, kan man hos Shakespeare and Sons også finde friskpressede juice med gulerod, ingefær, æble og rødbede, god kaffe og et stort udvalg af de lækreste kager alt efter om man er mest til kæmpe cookies, brownies eller mandel-brud.

Efter et par times hygge hos Shakespeare and Sons, gik turen til weekend-markedet på Boxhagener Platz, som også er en fast lørdags-beskæftigelse. Her købte vi grøntsager og friske blomster til lejligheden, og det er virkelig et skønt sted at snuse rundt en times tid og indtage den hyggelige markedsstemning en lørdag formiddag. Jeg håber også, at I alle har haft en dejlig weekend!

Shakespeare and Sons
Warschauer Straße 74, 10243 Berlin (Friedrichshain)

DSCF7288

caroline sølver outfit

buying flowers at berlin market

berlin outfit silverstories

bagels and salmon shakespeare and son berlin

Dress from Asos.

English: A little photo diary from my Saturday in Berlin, which was spent exactly how I like it. In good company with loads of time to just relax and do exactly what I wanted. I slept in, had a nice, quiet morning, and then went for breakfast at one of my favorite cafes that I have talked about plenty of times before – Shakespeare and Sons Bookstore.

Shakespeare and Sons Bookstore is a cafe and a bookstore located in a former GDR bookstore, so the new owners kept the original furniture and bookshelves. The books that are sold here deserves a chapter on its own – they have the best selection of books from fiction to fact, coffee table books and the most popular and sold books of the moment. Besides from being a bookstore, Shakespeare and Sons is probably more known for serving the, evidently, best bagels you come across in Berlin. They bake them every morning, and they have all the different kinds you could imagine – one plain, one with sesame, and one with poppy seeds just to mention a few. They also have several options for what you can get your bagel smeared with. Also just to mention a few, Shakespeare and Sons offer cream cheese, peanut butter and jelly, hummus and avocado, salmon and turkey, and being a big fan, I must admit I have tried almost every kind. 😉 Additionally, Shakespeare and Sons also brew great coffee, press fresh juices and bake a lot of yummy cakes, so one really can’t go wrong here!

Shakespeare and Sons also has wifi, so a lot of people use it the cafe as a quiet place to get some work done or to come and read.

After indulging in bagels, coffee and a warm cookie that just came from the oven, we went over to the weekend market at Boxhagener Platz to stock up on vegetables and fresh flowers for the apartment. I hope you all had a great weekend!

Shakespeare and Sons
Warschauer Straße 74, 10243 Berlin (Friedrichshain)

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments

 1. 26. oktober 2015 / 22:30

  I love your jean dress!

  • Caroline
   Forfatter
   27. oktober 2015 / 0:27

   thank you so much, me too, it is so comfortable <3

da_DKDanish