Berlin days and outfit

Silverstories outfit berlin

Long boots fall outfit berlin

Frankfurter Tor Berlin

Outfit-billeder er denne uge taget af den søde og talentfulde fotograf Carolin Kruse. Hun fotograferer flere bloggere i Berlin, og jeg er heldig, at jeg efterhånden kender en god håndfuld fotografer her i Berlin, der gerne hjælper mig med at tage billeder til bloggen. Jeg er selv så glad for, at jeg endelig har gode kvalitetsbilleder på bloggen, for det er virkelig en helt anden historie end halv-grynede iPhone-billeder. I mit næste liv vil jeg rigtig gerne lære at tage fantastiske billeder OG kunne grafisk design. Måske jeg skulle begynde at lære det?

Billederne her er taget på Frankfurter Tor, som er et af mine yndlingssteder i Berlin. Frankfurter Tor er en kæmpe plads på Karl-Marx-Allee, som er en gigantisk allee, der under DDR blandt andet blev brugt til at fejre jubilæum for styret, og der blev her holdt store marcher. Det er et af de fantastiske steder, der stadig i dag vidner om, at Berlin var en hel anden slags by for blot 26 år siden, da Muren delte byen i to. Derudover fungerer stedet i dag rigtig godt til at tage outfit-billeder 😉 Disse billeder er også taget der.

Jeg sidder lige nu på en ny cafe, der netop er åbnet i mit nærområde. Den er skøn, og jeg er altid glad, når der åbner nye steder i mit område. Cafeen er så skøn, at jeg endda netop planlægger et individuelt indlæg om den, så I skal nok høre og se mere. Da jeg sad her, kom jeg pludselig til at savne København, min hjemby helt vildt, som jeg sidst besøgte i september, og takket være de billige luftselskaber, bookede jeg flybilletter hjem til om to uger for sølle 316 kroner! Jeg glæder mig allerede helt vildt til at komme hjem og se familie, venner og min hjemby igen.

Derudover er weekenden igang, og for mig kommer den til at bestå af arbejde og en fødselsdagsfest for min kæreste, som skal holdes i vores lejlighed. Han har inviteret en masse venner til middag og drinks, så det glæder jeg mig til. Hvad skal I lave i weekenden?

Fashion blogger berlin

Fashion blogger berlin silverstories

Brown jacket balenciaga bag

English: Outfit photos taken close to my apartment of the talented and sweet Carolin Kruse. I am so happy to know a bunch of really good photographers in Berlin, which I utilize quite often to get the best quality photos for the blog. It is like once you started getting those high quality shots, you just can’t justify using half-bad iPhone photos any longer… In my next life I want to be a photographer or a graphic designer! These photos are taken on Frankfurter Tor, which is one of my favorite areas in Berlin because it really shows and proofs what kind of city Berlin was just 26 years ago when there was a wall that seperated the city in to East and West. Also, it works pretty good as location for outfit shoots 😉 This outfit post and its photos were also taken here.

Right now I am sitting in a cafe that just opened a few weeks ago in my neighborhood, and it is great! I am currently also working on a post about it, so you can see for yourself how cool it is. I am always happy every time there is a new cafe opening in my area, which means a new place to hang out and get some work done. Today I suddenly missed Copenhagen, my hometown so bad, so I booked plane tickets home (thank god for budget airline companies and their cheap plane tickets!). I will be going home in two weeks for four days, and I can’t wait to see my family, friends and my beloved hometown.

This weekend will consist of work and my boyfriend’s birthday party. He invited a bunch of friends home to our apartment for dinner and drinks, which is going to be fun. What are you all up to this weekend?

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

da_DKDanish