Coffee in Berlin – Pure Origins and outfit

Berlin blogger

Berlin coffee cafe Pure Origins Mitte

Berlin coffee drinking Pure Origins

Best coffee Berlin

Caroline Silverstories drinking coffee

Caroline Sølver drinking coffee

Photos by Irene Wissel. Findes der noget bedre end et par timers frihed til at nyde en god kop kaffe i godt selskab i form af en god ven og lange snakke? I min verden, næsten ikke! Især ikke når selskabet tilmed tager fantastiske billeder. Dette var tilfældet, da jeg for et par uger siden cyklede et par kilometer mod bydelen Mitte i Berlin, for at møde Irene på cafeen Pure Origins, der formåede at brygge en kop kaffe (flat white), vi begge var meget tilfredse med.

Det er ikke nogen nyhed, at jeg er rigtig glad for kaffe og hyggelige cafeer, og jeg har brugt lang tid på at udforske Berlins sortimentet af samme. Derfor har jeg tidligere på bloggen skrevet et par indlæg om emnet – dem finder I her; en liste over den bedste kaffe i Berlin; best coffee in Berlin, Distrikt Coffee og Coffee Profilers.

Flat white Berlin

Irene Wissel Photography

Pure Origins Coffee Berlin

Coffee in Berlin

Silverstories Blog Coffee Berlin

Silverstories Irene Wissel Photography

English: Is there anything better than having a couple of hours to spare and use them to drink coffee and catching up with people that also happen to be amazing photographers? This is exactly what I spent some time doing a few weeks ago, when I met up with Irene at a cafe located right off the Museum Island in Berlin. The cafe is called Pure Origins, and they definitely served a decent flat white, and both of us were satisfied with our caffein shot.

There is nothing new about the fact that I like coffee and cool cafes, and I have previously given a lot of tips and advice here on the blog, if you are searching for the best places to get a shot of coffee when in Berlin. See here for the best coffee in Berlin, or read particularly about Distrikt Coffee and Coffee Profilers.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

da_DKDanish