A walk on the museum island in Berlin

irene-wissel-caroline-red-jacket-full-size (51 of 65)

irene-wissel-caroline-red-jacket-full-size (50 of 65)

irene-wissel-caroline-red-jacket-full-size (44 of 65)

irene-wissel-caroline-red-jacket-full-size (42 of 65)

irene-wissel-caroline-red-jacket-full-size (27 of 65)

irene-wissel-caroline-red-jacket-full-size (25 of 65)

irene-wissel-caroline-red-jacket-full-size (20 of 65)

Billeder taget af Irene Wissel Photography. Nogle gange rammes jeg af en overvældende følelse. En følelse der får mig til at være dybt taknemmelig, blandt andet fordi jeg bor i en af verdens bedste byer – Berlin. Især efter de frygtelige hændelser i verden sidste uge, bruger jeg lidt længere tid på at lade tankerne flyde og huske på, hvor værdifuldt, skrøbeligt og fantastisk livet er. Nogle gange sker livet så hurtigt, at jeg knap nok har tid til at sidde ned og tænke dybt over tingene, og derfor glemmer jeg at huske mig selv på, hvor heldig jeg er. Som jeg skrev på min Instagram i lørdags, er det nu tid til at vi skal stå sammen, være stærke og lade kærligheden, lys og venligheden skinne igennem de mørke skyer og sejre. En af de mest uhyggelige ting ved terrorangrebene i Paris er, at når noget så forfærdeligt sker så tæt på ens eget liv, er virkelig det moment, man indser, hvordan alt kan ændre sig – helt uventet –  på et split sekund. Derfor er mit mål at være glad, taknemmelig, følge mine drømme, leve livet og hjælpe andre så godt jeg kan. Hver dag.

Disse billeder er taget i Berlins kerne – museumsøen, som er et storslået sted med gamle, smukke bygninger, museumer, broer og kirker, alt omringet af floden Spree.

irene-wissel-caroline-red-jacket-full-size (53 of 65)

irene-wissel-caroline-red-jacket-full-size (55 of 65)

Museum insel outfit

Museum island berlin photoshoot

Museum island berlin

Silver stories outfit

Photos taken by Irene Wissel Photography. English: Sometimes I am hit by an overwhelming feeling. A deep feeling that makes me feel so grateful that I am lucky enough to live in one of the most amazing cities in the world – Berlin. Especially after the horrific events of last week, I remember to take a little more time to sit back, relax, think and make sure I remember how valuable, fragile and amazing life is. Sometimes life goes so fast so I forget to remind myself how lucky I am because I am so busy doing other things. As I wrote on my Instagram, now is the time once again, to stand together, stay strong and let love, light and kindness win. One of the most scary and horrible things about terror attacks in Paris is that it comes so damn close and I really realize how things within a second and totally unexpected can change forever. This is why I am aiming to be happy, grateful, follow my dreams, help others and live life. Every day.

These photos are taken in one of the most spectacular places of Berlin – the museum island. A magnificent place surrounded by old, beautiful buildings, museums, bridges and churches.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments

 1. 16. november 2015 / 22:21

  Sikke nogle utrolige flotte billeder.
  – Og ja du har ret, Berlin er en af verdens dejligste byer, og bare at kigge på de billeder får mig til at savne Berlin som jeg besøgte for første gang i sommers.

  • Caroline
   Forfatter
   18. november 2015 / 1:38

   Tusind tusind tak for dine søde ord <3 Berlin er virkelig en fantastisk by!

da_DKDanish