Happy new year – THANK YOU

Happy new year from silverstories blog

Først og fremmest vil jeg gerne ønske jer alle godt nytår! Jeg håber, I har haft en skøn aften, hvor end i verden i befinder jer, og at I havde en skøn aften ligemeget om I fejrede nytåret ved at deltage i en stor fest, blive hjemme eller måske noget helt trejde? Jeg selv, fejrede nytåret på Koh Yao Noi, en lille ø i Thailand med mine forældre og min bror. Vi havde en skøn, dog meget lowkey og afslappet aften med god thai-mad, pina coladas og friske kokosnødder, og det var lige som det skulle være!

Derudover vil jeg også tjekke ind for at takke jer allesammen! Tak fordi I læser bloggen, tak fordi I vender tilbage, tak for jeres støtte og jeres kommentarer! Jeg holder meget af mit lille online-univers og at dele små bider at mit liv, skrive rejseguides og hvad jeg ellers finder på, og det bedste af det hele er jo, hvis jeg kan inspirere jer! 2015 har været et dejligt år for mig. Det har været et år fyldt med rejser, svære beslutninger, gode minder, og sidst men ikke mindst noget der har fyldt rigtig meget hos mig – at jeg udgiver en bog! Mere om det i det nye år <3

Igen, tak kære læsere, godt nytår, og nu over til jer! Hvordan fejrede I nytår? <3

ENGLISH: First of all, happy New Year! No matter where in the world you are, the new year has definitely begun by now, and now matter how you celebrated, whether it was with a big celebration party, staying home or traveling somewhere, I hope you had a great one! I celebrated the night in Koh Yao Noi, a little island in Thailand, and due to the pretty slow wifi connection on these Thai islands my online presence has been very low the last few days, but my excuse is (which also goes as a New Year resolution for me) that I am busy being present instead of online. Please bear with me here! 😉

I wanted to take a few moments to thank you all! Thank you for reading my blog, thank you for checking back in, thank you for your support and comments. I love my little online universe, I love sharing with you, and of course, the best part of it all is if I can even inspire you out there! 2015 has been a good year for me. It has been a year filled with travels, hard decisions and life choices, good memories and last but not least the news that I am publishing a book! I will get back with more news about this very soon!

Again, thank you dear readers, and happy New Year! May 2016 be even better and bigger than this one! And now, over to you! How did you celebrate New Years Eve?

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

da_DKDanish