Thailand and Cambodia photo diary pt. 1

Angkor Wat Cambodia

Angkor Wat Monkeys

Angkor Wat

IMG_7405

IMG_7425

IMG_7449

IMG_7466

Mango and coconut shake

Monkeys angkor Wat

phi phi island

Siem Reap Angkor Wat

Silverstories in Angkor Wat

Selvom det faktisk er en uge siden jeg fløj tilbage til København og Berlin fra Thailand, føles det som meget længere siden, når jeg kigger på disse billeder… Jeg indså også, at bloggen har haltet lidt, og at jeg slet ikke har fået vist jer nok billeder fra min skønne tur, og I skal selvfølgelig ikke snydes, så here you go <3 Et par billeder – nogle fra vores tur til Angkor Wat i Cambodia og nogle fra vores skønne dage på Phi Phi øerne i Thailand. Det var virkelig en fantastisk tur, og jeg ville absolut ikke have noget imod at tage direkte til lufthavnen og hoppe på det første fly mod varmere himmelstrøg! Jeg er nu kørt helt ind i den faste arbejdsrutine her i Berlin, og denne uge er lidt hård, da jeg har en masse arbejde OG en eksamen i morgen tidlig. Det bliver en eksamen over skype, så kryds gerne fingre for mig! I weekenden kommer en af mine allerbedste veninder på besøg, og jeg kan ikke vente <3 Hvordan er jeres januarmåned?

English:
All though I’ve now been back in cold Europe for a week and it actually feels longer, I wouldn’t deprive you, dear readers for some more photos from my trip to Thailand and Cambodia – so here you go – Thailand and Cambodia photo diary pt. 1. These photos are from our trip to Angkor Wat in Cambodia, where we got up at 4.30 in the morning to watch the sunset. There are also a few photos from our little haven in Phi Phi Islands in Thailand…. It was truly such an amazing trip! I hope you like the pictures <3 These days I am in Berlin literally working my ass off both in the store and preparing for my exam which is tomorrow morning. It will be an exam over skype (so high tech!), so that is definitely going to be a new experience, haha! I guess there is a first time for everything – also having an exam over Skype. Then finally after finishing my exam and a day of work tomorrow, one of my best friends is coming to visit me for the weekend, and I can’t wait! How are you all spending your month of January?

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

da_DKDanish