SOS the studio photoshoot

Endelig, som lovet! Nogle behind-the-scene billeder fra det photoshoot, jeg var med i mandag og tirsdag for SOS the studio. Det var to lange og hårde dage, men også rigtig sjove! Jeg holder generelt meget af at være del af kreative projekter, for hjernen kører på et helt andet niveau – det kræver multitasking på højt plan! Det er sjovt, men betyder også, at man falder i søvn så snart ens hoved rammer hovedpuden om aftenen. Dejlig følelse. Vi var en god blanding af danskere, tyskere og en fra Finland, og to af modellerne havde været oppe kl. 3 om morgenen for at flyve til Berlin for at være med i vores to-dages shoot. De var trætte, men klarede det selvfølgelig rigtig godt! Nu har vi fået taget alle billederne til onlinebutikken og det betyder, at der ikke går lang tid før, alle danskere også kan nyde SOS the studios design 😉 Jeg skal selvfølgelig nok underette jer, når onlinebutikken er up and running! Udover det har foråret ramt Berlin, vi har 13 grader og solskin, og det betyder stor glæde hos mig <3

English: Finally, as promised! A bunch of behind the scenes snapshots from the SOS the studio photoshoot that we did Monday and Tuesday. It was two long, busy but very good and productive days, and I am so excited to have the online store up and running, which will be done ASAP. The models were a mix of girls from a Danish agency and a few of my friends from Berlin plus myself! I only modeled on the first day and the second day I organized and styled the rest of the outfits we still had to take photos of. I especially like the photo of the three girls sitting down with their white shirts on.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments

 1. 28. januar 2016 / 17:07

  Ej hvor er det spændende! Fedt at se, og hvor ser det også hyggeligt ud 🙂

  • Caroline
   Forfatter
   28. januar 2016 / 19:49

   Det var det virkelig også! Så sjovt et projekt! 😉

da_DKDanish