Weekend in Copenhagen

IMG_4222

IMG_4225

IMG_4227

IMG_4229

IMG_4230

IMG_4231

IMG_4233

IMG_4234

IMG_4238

IMG_4239

IMG_4241

Jeg er i København i weekenden! Jeg havde fri fra arbejde over weekenden og fandt billige billetter til København, så min kæreste og jeg besluttede os for at tage afsted. Her er lidt koldere og mørkere end i Berlin, men at se venner og familie varmer det hele op <3 Hvad er jeres planer for weekenden?

ENGLISH: The pictures are a little misleading, as they were taken a few days ago in Berlin, but none the less am I wearing a new jacket and it was warm enough in Berlin to wear it!

I was off work for the weekend and found cheap flights to Copenhagen, so my boyfriend and I went yesterday on a very early morning flight to Copenhagen. Yesterday we spend with my friend and her new puppy, which was adorable! We had Danish food at Kødbyen (Meatpacking district of Copenhagen), and then we had dinner with my parents and wine with some friends. Today I got up way too late (story of my life), and now we are biking over to have coffee with my brother. I am planning to do a vlog about this weekend in Copenhagen, so I am trying to film what we are doing and hoping for a good result <3 What are you up to this weekend?

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments

  • Caroline
   Forfatter
   7. februar 2016 / 22:02

   Tusind tak!!! Jeg er også glad for den! 😉 Den er fra Zara, jeg købte den i sidste uge, og den er ret lækker og varm!

da_DKDanish