To Rome with love day one

The Westin Excelsior Rome

Trevi Fountain in Rome

Rome weekend

Trastevere in Rome traveling

DSCF9210

Baylon Rome

Dagen i dag startede meget tidligt. Vi stop nemlig op klokken halv fem i morges for at nå et fly mod Rom klokken seks. Det er bare aldrig så slemt at stå tidligt op, når man ved, man har noget godt i vente – i dette tilfælde fire dage i Rom. Det var heller ikke så slemt, da den tidlige afgang lod os se solopgang fra flyet. Vi ankom tidligt til vores smukke hotel, The Westin Excelsior, som jeg vil komme nærmere på i et andet indlæg, og efter en lur tog vi ud for at udforske byen. Vi startede med en italiensk frokost – when in Rome. Derefter gik vi lidt tilfældigt rundt uden nogen specifik plan, men kom helt tilfældigt forbi både Pantheon og Trevi fontænen, der ifølge min kæreste var lidt skuffende, men nu kan han i det mindste sige, at han har været der 😉 Derefter krydsede vi floden og gik til Trastevere, som er et af mine yndlingsområder i Rom. Nu er vi tilbage på hotellet, hvor vi tager os en slapper og prøver at finde ud af, hvor vi mon skal spise aftensmad i aften. Jeg håber på, at jeg kan sætte tænderne i en caprese-salad eller en burrata, så er jeg glad! 😉 Jeg håber, at I nyder jeres lørdag aften!

ENGLISH: This morning I got up very early to catch a 6 am morning flight to Rome. It was all worth it though! The flight was beautiful, watching the sun rise from the sky is magical. We arrived very early at our beautiful hotel, The Westin Excelsior, which I will tell you more about in another post, and took a nap before it was time to start exploring. We had a classic Italian lunch – when in Rome, as they say. Then walked around and got to see the Pantheon, and the  Trevi Fountain, which my boyfriend was kind of disappointed over. We crossed the river and walked to Trastevere, which is one my favorite areas in Rome, it is very local and cosy and filled with nice sidewalk cafes. Now we are back at the hotel and trying to find out where we are having dinner tonight! Hope you are enjoying your Saturday evening <3

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments

 1. 14. februar 2016 / 12:33

  Det lyder virkelig til, at du får én på opleveren! Er simpelthen så misundelig på, at du er i Rom. Nyd din ferie i fulde drag, og så vil jeg glæde mig til at se billeder løbende. 🙂
  KH http://simoneeart.blogspot.dk

  • Caroline
   Forfatter
   14. februar 2016 / 18:43

   Det gør jeg i hvert fald. Rom er virkelig en skøn by, har du været her? Tak for din søde kommentar, god søndag aften og Valentine’s til dig! <3

da_DKDanish