Girl’s party

 photo collage 1 1_zpsgegneqzk.jpg

 photo pic 2_zpshfccxcbh.jpg

Mit inspirationsboard til i morgen – jeg har nemlig inviteret en håndfuld veninder hjem til mig, hvor jeg har planlagt et lille pige-hygge-get-together event. Pigerne er inviteret til hjemmebagt kage, snacks og drinks, og så har jeg samtidig sorteret hele mit klædeskab, så jeg vil holde et lille stue-loppemarked også. Når man bor sammen med en kæreste, der er endnu gladere for tøj og sko, end jeg er, er det virkelig nødvendigt med en udrenselse af klædeskabet en gang i mellem, og jeg håber, at mit event bliver en succes. Især at jeg formår at bage kage (og her er jeg gået all in og har købt ind til både cupcakes og brownies) uden at brænde dem på, for kundskaber i et køkken har ingen dage været min stærke side!

Jeg skal nok vende tilbage med billeder fra min pige-hygge-søndag, og jeg håber, at det kommer til at gå godt! <3 Håber I nyder weekenden!

ENGLISH: My inspiration board for tomorrow! Tomorrow I invited a handful of girlfriends to my apartment for cake, drinks, and then I will also do a flea market in order to get rid of some of all the clothes and shoes I have, and I can say that a purge of my closet is much needed. Sharing an apartment with a boyfriend who has even more shoes and clothes than me is a tough task, especially because I am a person who prefers to live in a very minimal space, so the goal to not owning too many things is something I am trying to life after!

My friend is coming over tomorrow morning and we have a few hours ahead of us to bake brownies and cupcakes, make the drinks, get the apartment looking nice and I am excited for a little, cute girls party! <3

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

da_DKDanish