Weekend in Copenhagen – VLOG

I dag sker der noget nyt på bloggen – jeg kan nemlig præsentere jeg for min første vlog! Min kæreste og jeg fandt på at filme, da vi var i København for et par uger siden, og det er der kommet denne video ud af. Jeg synes, det er sjovt at lave videoer, så lad mig endelig vide, om det er noget, I gerne vil se mere til i fremtiden! Jeg har helt sikkert meget at lære i forhold til at lave vlogs, men det kommer 😉 Jeg håber, at I kan lide den! Enjoy <3

ENGLISH: Today I am happy to introduce to you – my first vlog! My boyfriend and I talked about filming our weekend in Copenhagen where we went a few weeks ago, and this is the result! I am very interested in doing more videos in the future – it is a lot of fun, but I also have a lot to learn 😉 Let me know if you like it and enjoy watching it <3

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments

 1. Caroline Stadsbjerg
  1. marts 2016 / 13:30

  Så hyggeligt! Synes videoer er hyggelige, det er noget andet end bare at se tekst og billeder. Jeg er fan!

  nymaane.blogspot.dk

  • Caroline
   Forfatter
   1. marts 2016 / 21:31

   Åh, tak for din søde kommentar, er glad for, at du kunne lide videoen <3

da_DKDanish