Visiting Sketch in London – and why you shouldn’t 

Why you shouldnt go to Sketch Caroline Solver Sketch

Pink heaven Sketch

Silverstories visit Sketch London

Sketch London

Sketch teatime London

Tea time Sketch

Bathroom SketchDette underskønne sted i form af en restaurant ved navn Sketch i London har stået øverst på min must see list over London i lang tid, og dette blev kun understreget hver gang, jeg så et billede fra Sketch på Instagram. Selvom jeg udadtil er den klassiske danske pige, der evig og altid ifører sig sort, så er jeg i virkeligheden og inderst inde en sucker for alt, der er lyserødt! Så sucker for lyserødt, at jeg som kommanderende 5-årig tvang mine forældre til at male hele mit værelse lyserødt. Og det blev det så. Kommanderende og måske også lidt manipulerende lyserød prinsesse-wannabe fem årig længe leve! Sidespring og nok om mit lyserøde jeg 😉

Nå, da jeg fandt ud af, at jeg skulle til London, skyndte jeg mig selvklart at reservere bord hos Sketch til afternoon tea, som er det, stedet gør bedst. Jeg glædede mig allerede helt vildt, og ikke mindst til alle de fantastiske og lyserøde billeder, jeg ville få til min Instagram og bloggen. Her er så resultatet, og billeder endte også med, at være det eneste, jeg fik med mig fra min oplevelse hos Sketch. 

Det her skal ikke være et surt opstød, men det bliver det lidt alligevel… Jeg endte nemlig med at forlade Sketch efter, kort sagt, at have ventet i over 20 minutter uden at blive værdiget så meget som et blik, opmærksomhed eller at nogen kom og spurgte, om jeg var klar til at bestille, eller om jeg havde nogle spørgsmål. Og sådan spiller jeg altså ikke! Nok er stedet smukt og fantastisk, men det betyder ikke, at jeg har lyst til at vente mere end 20 minutter uden at blive serviceret, og især ikke når de fleste af medarbejderne havde en næsen-i-sky-attitude og knap nok ville kigge en i øjnene – fra garderobe-pigen til værtinden. Da jeg gik fra Sketch kom jeg i tanke om, at det samme skete for mig og min veninde sidste år. Et andet sted dog. Laduree i Paris, som også er verdenskendt for the og kage til skyhøje priser i fine omgivelser. Her endte vi også med at gå, fordi vi ventede og ventede, uden at nogle kom til os. Måske disse steder lidt drukner i deres egen succes og derfor glemmer, hvordan man skal behandle sine kunder? Jeg ved det ikke, men jeg føler heller ikke, at der er nogen undskyldning for den slags opførsel og behandling. Når alt kommer til alt, er det jo kunderne, der udgør et steds succes. Nå, mest af alt – jeg fik set Sketch og taget mine billeder, hvilket selvfølgelig var det vigtigste 😉 The og kage til 90 pund må blive en anden gang! 

Hvad synes I? Har I været på Sketch eller Laduree, og hvis ja, hvad syntes I så om det? Har I ellers været ude for lignende opførsel og hvordan ville I håndtere det? 

_________________________________________________

ENGLISH: This place had been on my must see when in London list forever, and every time I saw a new post on Instagram taken at Sketch, it only emphasized that I simply had to go here! In me I have a very princessy-i-love-pink-girly-girl hidden, and Sketch totally spoke to this girl inside of me. I guess most girls would love this place, I mean, EVERYTHING in here is pink! Could it get any better? 

Well, going to London I quickly made reservations for afternoon tea at this adorable place, and I was excited to go – already dreaming about all the beautiful pictures I would get for my Instagram and the blog (social media victim much?! 😉 ) and actually this is the result – and all I ended getting from Sketch. 

I am not up for elaborating further, as this is no rant towards Sketch, although it will be a little bit anyway! But, I actually ended up leaving Sketch after being there for more than 20 minutes. 20 minutes where no one came to serve me or take my order. That is not how I play 😉 I am still in love with the beautiful, pink and artsy decoration of Sketch, but no matter how pink or beautiful a place is, I am never up to be greeted with no eye contact and bad attitudes from several people working in a place and then to sit and wait for more than 20 minutes before getting up and deciding to leave. No place in the world is cool enough to have a bad attitude toward their customers! The weird thing is that this is actually not the first time it has happened. Last fall I went to Laduree in Paris, and my friend and I also ended up leaving because the exact same thing happened there. It seems like these popular cake/tea houses are drowning in their own success and therefore don’t think that it is important to treat their customers well.

What do you think? Have you been to Sketch or Laduree and did you like it? Have you gone to places and experienced bad service or being ignored? 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment

da_DKDanish