Long weekend in Hamburg

Beautiful pink flowers
(Picture by Irene Wissel)

Nogle gange er jeg nødt til at stoppe op og nive mig selv i armen for at være sikker på, at jeg ikke drømmer. Jeg har simpelthen så godt et liv, og jeg føler mig så heldig, at det nogengange føles helt surrealistisk. Okay, sidespring, og undskyld for mit lille taknemmeligheds-udbrud. Nå, men grunden til, at jeg føler mig heldig er, at jeg i går blev inviteret på en lille rejse fra på søndag af. På søndag stiger jeg nemlig på et tog mod Hamborg sammen med min kæreste. Jeg er inviteret til at opleve to hoteller – 25hours hotel Altes Hafenamt og Henri Hotel. Ser de ikke skønne ud?! Jeg har kun været i Hamborg en gang før. Jeg var af sted med min mor for fire år siden, og vi havde de skønneste dage! #mødreerdebedste. At jeg kun har været i Hamborg en gang før, er egentlig lidt for dårligt, når man tænker på, at toget fra Berlin til Hamborg kun tager en time og 40 minutter.

Inden vi tager toget søndag, skal der ske noget meget sørgeligt. Min bedste veninde Waleria, der har været praktikant hos SOS the studio i Berlin de sidste 2,5 måneder forlader Berlin for good til fordel for København søndag morgen, og det er jeg virkelig ked af for at sige det mildt. Vi har haft den dejligste tid sammen, og det har været så skønt at have en af mine tætteste venner med mig i Berlin. Så I på min Instagram hvad hun overraskede mig med den anden dag? That’s a good friend! Nå, nok snak. Vi blogges fra Hamborg og hav en skøn og solrig weekend alle sammen <3

_______________________________________________

English: Sometimes I really have to pinch myself to make sure I am not dreaming. I am living such a good life and I am so lucky that it sometimes feel surreal. Okay, I digress, and sorry for my little gratefulness talk. Well, the reason I feel lucky right now is because on Sunday I am hopping on the train to spend two nights and three days in Hamburg with my boyfriend. I am going on a trip to review two hotels – The 25hours hotel Altes Hafenamt and the Henri Hotel and how cool do they both look?! I have only been to Hamburg once before. I went with my mom almost four years ago, and we had the best trip together #momsarethebest.

Sunday is going to be a tough day, because my best friend Waleria who has been interning at SOS the studio for the past 2,5 months is leaving. For good. Going back to Copenhagen, and to be honest, I feel really, really sad about it. We have had the best 2,5 months together and it has felt amazing having one of my closest friends by my side in Berlin. I am sure that the trip to Hamburg will help my sorrows and make it a little easier saying goodbye to her Sunday morning before leaving to Hamburg. She is really one of a kind. Did you see on my Instagram what she surprised me with the other day?! Digressing again. Sorry 😉 I want to wish you all a great, happy and sunny weekend, and remember to follow along on Instagram and Facebook for more frequent updates <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

da_DKDanish