Traveling overseas – I am going to…

IMG_7476

IMG_7396

IMG_7486

IMG_7588

IMG_7589

IMG_7594

IMG_7612

IMG_7637

IMG_7638

Jeg er en meget heldig pige, og det er jeg fordi, jeg har en fantastisk kæreste! Den her fantastiske kæreste gjorde nemlig noget meget sødt forleden dag. Jeg kom hjem efter en lang arbejdsdag og smed mig på sofaen (klassiker). Min kæreste kom hen til mig og sagde så “jeg tror vidst, at jeg har booket en to ugers ferie til den Dominikanske Republik…” og alt jeg kunne fremstamme var et “whaaaaat!?”. Og sådan blev det til, at vi om to uger sætter os på en flyver mod de varme lande aka den Dominikanske Republik. Er jeg heldig? Ja, det tror jeg nok, og i hvert fald også glad og tilfreds! Vi flyver fra Frankfurt, så vi skal lige med et tog fire timer først, men derefter går flyet også direkte til Karibien, hvilket jo er så let og skønt. Jeg har oplevet Karibien før, sidste år med min kæreste, i form af ture til Cuba og Cayman Islands. Især turen til Cuba var en vild og uforglemmelig rejse, og derfor er jeg meget spændt på at opleve endnu et Karibisk paradis. Har nogle af jer været der? Hvis svaret er ja, så hører jeg rigtig gerne fra jer, om I har tips og tricks! Billeder i dette indlæg er fra min sidste oversøiske rejse, da turen i december/januar gik til Thailand med min dejlige familie.

__________________________________________

English: This lucky girl here is lucky because she has a really great boyfriend. Listen to this – I came home after a 9,5 hour work day and went straight to the couch. My boyfriend comes to me and he says “I think I might have booked a two week vacation to the Dominican Republic and we are leaving in two weeks”. Me, I was speechless and everything I managed to say was “what?!”. Yeah, so long story short, we are traveling overseas and we are going to the Dominican Republic, and I am obviously so excited! We have a direct flight from Frankfurt, which I am so happy for, we just have to get to Frankfurt from Berlin. I looked it up online, and it seems like there are fairly cheap train tickets, and it takes around four hours. Then the flight is nine hours, and then we will arrive in paradise! I’ve been to Cuba and Cayman Islands last year, also with my boyfriend, but it is both our first time to visit the Dominican Republic. If any of you have been there and have tips and advice, please stand forward! 😉 I would love to get recommendations and tips from you! The pictures in this post are from the last time I traveled overseas – in December/January when I went to Thailand with my lovely family <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

da_DKDanish