VLOG: Video of my trip to New York

I made my third ever VLOG/video for Youtube! I’ve been meaning to join the vlogging-game for a long time now, but that whole thing about remembering to film and get over the awkwardness of having to speak to a camera has made me postpone filming. I finally managed to get over myself and start filming and here is the result. This video was filmed on my recent trip to New York City. One day I was able to stand in a t-shirt on the Brooklyn Bridge, and the next day, a snow storm arrived. See for yourself in the video. I hope you’ll like it! The next video will be from Puerto Rico.

________________________

Lad mig præsentere jer for min trejde film til bloggen nogensinde! Sidste år, da jeg boede i Berlin, filmede jeg en vlog over en weekendtur til København. Min plan var faktisk, at jeg ville filme regelmæssigt og uploade dem. Det blev aldrig rigtigt til noget, og i mellemtiden begyndte enhver blogger at lave film. Så skal jeg selvfølgelig også!

Da jeg var i New York i start januar, besluttede jeg mig for, at nu skulle det være. Igen. Jeg prøvede at overkomme, at det uundgåeligt er lidt akavet at holde et kamera op og tale til det. Det er nok bare en vanesag. Og det har jeg altså fået ovenstående resultat ud af. En lille video med forskellige klip fra min tur til dejlige New York. Jeg håber, at I kan lide den! Planen er, at der snarest udkommer endnu en video fra min tur til Puerto Rico.

 

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

da_DKDanish