A much needed life update from me

 

Photos by Martina Lanotte.

ENGLISH (DANISH VERSION BELOW) And before I even knew it, it has been two months since I last wrote one of the famous blogger-update posts. Of course, it is very important with a list of what has been going on in my life, so here goes: A much-needed life update from me 😉

_________________________________

DANSK: Og inden jeg ser mig om, er der pludselig gået to måneder uden et update-indlæg. Disse er selvklart meget vigtige, når man er blogger, så here goes. Det er der sket de sidste to måneder (i store træk!)

  • Jeg har rejst til Berlin, Budapest og Bruxelles, de starter alle med B, og de er alle skønne.
  • Jeg er gået på læseferie, og jeg kan ikke forstå, at jeg næsten allerede har afsluttet en trejdedel af min bachelor. Jeg føler lige, at jeg er startet.
  • Læseferie er kun delvist “ferie”, for jeg har seks eksaminer i alt. Jeg har netop i morges afleveret den trejde, så nu er jeg halvejs. Jeg har en skriftlig tilbage, og to mundtlige, og især mundtlig erhvervsøkonomi bliver en dræber, og jeg er faktisk rigtig nervøs.
  • Jeg har haft min “nye” Gucci-taske på på samtlige billeder på Instagram, og i går kommenterede både min mor og min veninde, at det er lidt meget. HAHA! Jeg elsker den bare så meget 😉 Se selv på ovenstående billeder!
  • Jeg har skrevet et indlæg, der blev delt og læst i rekord. Jeg synes selv, det er ret sjovt, og en håndfuld af mine venner har kommenteret på, at det gav dem noget at tænke over.
  • Jeg har fået løse krystaller i øregangene. Det lyder helt gak, det tænkte jeg også, men det er sandt. Har nogen af jer prøvet det? Det er ganske forfærdeligt – hver gang jeg ligger ned og laver en bevægelse med hovedet, så snurrer hele værelset rundt i ca. 30 sekunder, hvor jeg bliver så svimmel, at jeg får kvalme.
  • Jeg har IKKE været til Distortion, på trods af, at jeg bor midt i festen. Jeg havde nemlig en 72-timers eksamen. Min kæreste fik dog oplevet Distortion for første gang.

Det var lidt update fra min side af. Hvad går I og laver? Har I også travlt med eksamen?

 

 

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

da_DKDanish