Interview and coffee talk with Frederikke Egel

Interview med Frederikke Egel

ENGLISH (DANISH VERSION BELOW)

It is Thursday and you know what that means… Time for another interview and coffee talk. This time beautiful Frederikke Egel is up. She is a Copenhagen-based fashion and lifestyle blogger, and most exciting of all is that she recently shared that she is having a baby girl. I can’t wait to follow her blog after her baby is born. Please use Google Translate to read the interview in English.

SEE ALSO: INTERVIEW WITH SANDRA WILLER, INTERVIEW WITH LAURA LUNDSGAARDCHRISTINE DELMAR,  CECILIE SLEMMING, ANNA HOLMTOFT & KAROLINE FROM HVIDKAFFE

______________________________________

DANSK: 

Det er torsdag, og det betyder, at det atter er tid til et lille interview her på bloggen. Denne gang har jeg fået skønne Frederikke Egel til at være med på en virtuel kop kaffe og snak. Frederikke bor i København og står bag bloggen af samme navn. Her skriver hun om mode, livsstil og mere personlige updates. Jeg er især vild med hendes sjove indlæg, såsom det ironiske indlæg, der handler om, hvordan man får mange læsere på sin blog. Det fik mig virkelig til at grine, og det er fedt med folk, der har selvironi!

Mest spændende er, at Frederikke for lidt tid siden delte, at hun er gravid. Til december skal hun være mor til en lille pige, og jeg kan ikke vente med at følge med. I mit interview svarer Frederikke på, hvordan hun finder tid til det hele i en travl hverdag, hendes drømme og hvornår hun står op om morgenen.

LÆS OGSÅ: INTERVIEW MED SANDRA WILLERLAURA LUNDSGAARDCHRISTINE DELMAR & CECILIE SLEMMING, ANNA HOLMTOFT & KAROLINE FRA HVIDKAFFE

Hvad tror du er årsagen til, at du har fået succes med din blog?
At jeg har blogget af lyst og ikke af pligt. Og at jeg har holdt ved, selvom jeg kun har haft min familie som læsere. Haha. Jeg er ikke specielt anderledes end mange andre bloggere, men jeg tror, at jeg har holdt ved og har opdateret bloggen allermest for min egen skyld, og det tror jeg kan mærkes af læsere. At jeg blogger, fordi jeg brænder for det, og fordi jeg har noget, jeg gerne vil dele. Jeg blogger ikke for at få gratis ting, som man er begyndt på. 

Hvordan formår du at have tid til det hele – at forfatte så mange indlæg som du gør, arbejde, træne og at passe dit privatliv?
Jeg kobler det hele sammen på en måde, tror jeg. Jeg forsøger at arbejde og passe bloggen, mens min kæreste er på arbejde, spiller playstation eller er sammen med nogle venner, og når vi så er derhjemme eller er sammen, så laver vi ting i fællesskab såsom at træne, gå ture, spise ude, handle ind, ses med fællesvenner osv. Så vi laver rigtig mange ting sammen, men vi har også hver vores liv, og det fungerer rigtig godt 🙂 

Hvad gør du, når du bare har en rigtig øv-dag?
Så tillader jeg mig at have en øv-dag. Så siger jeg; “Fuck det. Jeg er ikke i humør til at lave noget i dag, så nu ser jeg serier resten af dagen og vil ikke have dårlig samvittighed over det. Basta.” Jeg tror, at det er vigtigt, at man tager sig tiden og pladsen til at have en dårlig dag, og selvom den måske er mega ubelejlig, så bliver den ikke beder af, at du forsøger at presse en hel masse ting ind. Så må man bare give sig selv lov til at koble af, så man er i bedre humør og har mere overskud dagen efter. 

Er det din drøm, der er gået i opfyldelse, at du kan leve som fuldtidsblogger?
Det har aldrig været en drøm at starte en blog eller gå fuld tid med den, men på nuværende tidspunkt er det mit drømmejob. Helt klart. Også selvom det ikke var planlagt. Jeg er så glad for, hvordan muligheden er kommet til mig, og at jeg kan nyde mit job hver eneste dag. 

Er du typen, der altid har en million tabs åbne på din computer eller åbner du dem, færdiggør dem og lukker dem straks igen?
Jeg har ret mange faner åbne på min internetside, men jeg har ikke ret mange programmer åbne ad gangen. Måske max 3-4, men så roder det for meget, og så lukker jeg dem, som jeg ikke bruger lige nu. Jeg rydder altid op, også på min telefon, så jeg ikke har en masse notifikationer, da det stresser mig helt vildt, men jeg kan åbenbart godt lide at have åbne med indlæg, artikler eller andet jeg skal læse. 

Multitasking eller singletasking?
Multi. Tror jeg. Jeg har altid gang i mange ting, og jeg kan godt lide at skifte fra det ene til det andet. Midt i det hele. Haha

Hvor ville du flytte hen, hvis du skulle bo et år i udlandet?
Australien. Jeg elsker Australien og har et helt særligt bånd til det land, efter jeg rejste der i 3 måneder i mit sabbatår. Det er et utrolig smukt land, og så er kulturen ikke så anderledes fra Danmark, så jeg føler mig rigtig meget hjemme. Derfra er det også nemt at besøge andre smukke lande som New Zealand, Bali, Philippinerne osv, og det er jo ikke en dum ting. Hehe

Hvad får dig til at føle, at du bliver uretfærdigt behandlet?
Når folk misbruger mig eller vores venskab. Jeg hader overfladiske mennesker, men jeg er ikke altid god til at spotte dem, da jeg som udgangspunkt ser det bedste i folk. Nogle gange ender jeg dog med at brænde nallerne og blive lidt skuffet og ked af det selv. Og så bliver jeg sur og siger det til folk. Det vil jeg ikke finde mig i. Haha. 

Hvordan var du i gymnasiet?
Nok lidt højtråbende, udadvendt og aktiv. Jeg fløj altid rundt i pauserne og til festerne. Og nok også lidt i timerne. Men jeg var altid glad, i godt humør og sød ved alle. Det har altid været vigtigt for mig at være det. 

Er du et a- eller b-menneske? Og hvad tid står du op?
Åh, jeg er en blanding. Jeg vil rigtig gerne sove, til jeg selv vågner, men hvis jeg skal op kl. 04, så gør jeg det uden problemer. Og selvom jeg kun har fået 3 timers søvn. Jeg kan sagtens klare mig uden søvn og kan stå op, når jeg skal, men jeg har det bedst, når min krop selv kan bestemme. Den vågner som regel ved 8-tiden i hverdagen. 

Hvornår bliver du sur på dig selv?
Når jeg har ladet mennesker behandle mig dårligt. Eller hvis jeg ubevidst er kommet til at gøre det ved folk. Jeg går meget op i at være god og fair overfor alle, men nogle gange kan det godt gå lidt stærkt, og så er man måske egoistisk i et øjeblik, hvor folk kunne bruge en. Så bliver jeg lidt træt af mig selv for ikke at kunne se udover min næse. Derudover bliver jeg også sur på mig selv, hvis jeg glemmer noget vigtigt. Mine nøgler, et event, en aftale osv. Det sker ikke så tit, men det sker da. 

Hvilken egenskab er du glad for ved dig selv?
Mit gode hjerte, mit overskud og min hjælpsomhed overfor andre. Jeg tænker rigtig meget på mig selv, men jeg tænker endnu mere på alle andre, og jeg gør sjældent noget, hvis det kan gøre nogen ked af det eller stille dem i en dårlig situation. Jeg prøver altid at løse alting, så alle er glade og tilfredse. 

Og hvad er en ting ved dig selv, der irriterer dig?
At jeg er stædig. Selvom jeg godt ved, at jeg ikke har ret, så bliver jeg ved med at diskutere. Haha. Det vil min kæreste nok give mig ret i er pænt irriterende. 

Er du introvert eller ekstrovert?
Ekstrovert. For det meste. Jeg elsker selskab og mennesker omkring mig. Men det bedste jeg ved er, når jeg kan have en dag på sofaen med min kæreste og noget slik ind imellem. Hehe.

Er du en god veninde?
Ja, det vil jeg helt klart mene. Det skal ikke lyde selvoptaget eller noget, men jeg tænker utrolig meget på mine veninder, og jeg er der altid for dem, når de har brug for det.

Hvad er det sjoveste, du har oplevet for nylig?
Reunion med mine gymnasiepiger. Jeg ser dem heldigvis jævnligt, men når vi er samlet, så har vi det bare ualmindeligt sjovt!

Hvad ville du gøre, hvis du vandt en million?
Tage min familie med ud og rejse, give en masse gaver, gøres vores lejlighed færdig og spare resten op. 

Hvad vil du gerne nå at opleve inden for det næste år?
Jeg har faktisk ikke så vilde gøremål. Jeg vil bare gerne have et dejligt år, hvor jeg kan være glad og have det godt. Et par rejser hist og her, nyde min familie, ses med venner osv. 

Hvad er det bedste råd, du vil give videre til andre?
Vær dig selv og vær ved andre som du vil have, at de skal være ved dig.

Tak til søde Frederikke for at være med i mit interview. Find hendes blog her og følg hendes Instagram her.

 

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

da_DKDanish