This happened a year ago… #11

ENGLISH: February last year was kind of an uneventful month. Not much happened. I started my second semester at university and mostly spent time indoors as it was freezing and snowing in Copenhagen. A recap of last year in photos:

SEE ALSO: THIS IS WHAT HAPPENED A YEAR AGO #1 & THIS IS WHAT HAPPENED A YEAR AGO #2 & THIS HAPPENED A YEAR AGO #3 & THIS HAPPENED A YEAR AGO #4 & THIS HAPPENED A YEAR AGO… #5 & THIS HAPPENED A YEAR AGO #6 & THIS HAPPENED A YEAR AGO #7 & THIS HAPPENED A YEAR AGO #8 THIS HAPPENED A YEAR AGO 9 THIS HAPPENED A YEAR AGO #10

________________________________________

DANSK: Februar sidste år var en rimelig begivenhedsrig-løs måned. Er februar ikke for det meste det? Udover at jeg startede måneden i Puerto Rico med sol og varme, kom jeg hjem til et koldt, snebelagt København. Her startede jeg andet semester på mit studie. Så gik måneden ellers med det. Her er lidt billeder fra sidste års februar.

LÆS OGSÅ: THIS IS WHAT HAPPENED A YEAR AGO #1 & THIS IS WHAT HAPPENED A YEAR AGO #2 & THIS HAPPENED A YEAR AGO #3 & THIS HAPPENED A YEAR AGO #4 & THIS HAPPENED A YEAR AGO #5 & THIS HAPPENED A YEAR AGO #6 & THIS HAPPENED A YEAR AGO #7 & THIS HAPPENED A YEAR AGO #8 & THIS HAPPENED A YEAR AGO 9 & THIS HAPPENED A YEAR AGO #10

Silverstories Puerto Rico

I spent the first few days of February in Puerto Rico, an island so beautiful, I definitely wanna go back soon! 

De første par dage af februar, var jeg i Puerto Rico. En fuldstændig fantastisk og smuk ø, som jeg drømmer om at besøg igen.

Back home in Copenhagen. Quite a transition from sun, beach, and summer to snow and negative degrees. I shared my trick on how to stay warm when it is freezing and still look (somewhat) fashionable. 

Hjemme i København igen. Noget af en omvæltning fra sol og strand til sne og minusgrader. Jeg delte mit trick til, hvordan man holder sig varm, hvis man er ligeså kuldskær, som jeg desværre er.

I stayed warm indoors at one of Copenhagen’s cool cafes with tons of warm, creamy cappuccinos. 

Jeg holdt varmen indendørs på Københavns hyggelige caféer med cappucino i massevis. Man må godt, når det er koldt <3

I got myself a pair of the infamous “blogger glasses” and did a photoshoot in the Botanical Garden. 

Jeg købte et par af de berømte “blogger-briller” og havde et photoshoot i den Botaniske Have i København.

And more cappuccinos in cafes. I have an addiction! Actually trying to cut down right now, go less to cafes and get less cappuccinos…. 

Og drak endnu mere café-kaffe. Intet nyt under solen der. Jeg prøver faktisk at skære lidt ned på mit forbrug, for på min Spiir app kan jeg se, at jeg bruger uhyggeligt mange penge på kaffe om måneden….

 

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

da_DKDanish